Åndenes makt (Innbundet)

jakten på det uforklarlige

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 268
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203293771
Omtale Åndenes makt

Åndenes makts faste programleder, som med kritiske spørsmål og kommentarer i forkant av den klarsyntes inntreden forsikrer tvilende seere om at intet er avtalt på forhånd mellom noen av partene, og som i etterkant sjekker ut detaljene som er kommet frem mot historiske fakta, er like kjent og kjær for oss som kroer oss i sofakroken når favorittprogrammet starter, som de klarsynte selv.

Etter å ha fulgt Lilli Bendriss, Lena Ranehag, Gro-Helen Tørum og denne høstens imponerende nykommer Anne-Kristine Augestad på nært hold i lang tid, har han klart (!) sett og hørt flere uforklarlige hendelser enn de fleste. Han har blant annet besøkt så mange som 81 hjem og arbeidsplasser der folk føler de har mistet kontrollen over omgivelsene sine, at de er i åndenes makt. Les om hvilke hendelser som har gjort varig inntrykk på Tom Strømnæss.

I boken lar han deg bli med produksjonsteamet på jobb og går dypere inn i mange av fenomenene du har sett på TV. Det er umulig å avfeie spøkelser som innbilning når du leser hva Tom Strømnæss kan fortelle, og ingen grunn til å trekke de klarsyntes evner i tvil. Det synes opplagt at det uforklarlige er en del av vår virkelighet – som vi bare ennå ikke kan forklare. Men hårreisende fascinerende er det like fullt!

Åndenes makt - et av Norges mest populære TV-programmer!

Til toppen

Andre utgaver

Åndenes makt
Bokmål Ebok 2013