Åndenes rike (Heftet)

Om å ta imot veiledning fra åndeverdenen

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Andarnas rike
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202426620
Omtale Åndenes rike

Lær å samarbeide med åndeverdenen

Føler du at det er noen der, noe udefinerbart som du ikke helt får tak i? Det kan være veilederne dine fra åndeverdenen som forsøker å komme i kontakt med deg. Ønsker du å opprette forbindelse, kan Åndenes rike være til hjelp.

Åndenes rike er et samarbeidsprosjekt mellom Annika Radlöv og Tuula Partanen og veilederne deres fra åndeverdenen. Tuula har kanalisert informasjonen, både i transe og i bevisst tilstand, og Annika har ført boken i pennen og kanalisert i skrift. De forteller at begges åndeveiledere har mannlig energi og at de samarbeider både seg imellom og med andre lysvesener i andre dimensjoner. Tuulas åndeveileder har levd mange liv på jorden i forskjellige kulturer, men fungerer nå fra den sjuende dimensjonen. Han har mye humor, kan være ganske streng, men det er i kjærlighet. Han hjelper henne i hennes videre utvikling og har blant annet lært henne å kanalisere i transe. Annika kjenner sin åndeveileder fra flere tidligere liv. Hun forteller at han gir henne styrke og hjelper henne på flere forskjellige måter, både på klinikken der hun arbeider med klientene sine og med skrivearbeidet. Han fungerer fra den femte dimensjonen.

Åndenes rike er en sannferdig beskrivelse av de opp- og nedturer forfatterne har i sine møter med åndeverdenen. Gjennom meditasjoner og øvelser som alle kan utføre – blant annet qigong – og råd oml forskjellige behandlingsmetoder, vitaminer og kosthold, viser de hvordan vi kan oppnå kontakt på en trygg og enkel måte og få i stand et samarbeid med våre egne veiledere i åndenes verden, et samarbeid som kan bidra til at sår på sjelen, gamle som nye, leges og den fysiske, psykiske og åndelige helsen forbedres.

Alle har åndelige veiledere
Selv om vi ikke skulle være bevisst på at de eksisterer og alltid finnes i vår nærhet, har vi alle åndelige veiledere som følger oss på jorden, sier Annika og Tuula. Det dreier seg ikke alltid om samme åndeveileder fra vugge til grav; iblant skiftes de ut, og iblant kan man ha flere samtidig. De følger oss i tunge som i gode stunder, de våker over oss og vil vårt beste og ønsker at vi skal utvikle oss så mye som mulig i vårt jordiske liv. Åndeveilederne kan være noen vi kjenner fra tidligere liv, avdøde slektninger, andre som har stått oss nær eller engler og oppstegne mestere. Åndeveilederne kan påvirke oss uten at vi gjør noe for å ta kontakt med dem, men det er enklest for dem å nå frem til oss dersom vi ber konkret om hjelp. Da kan de utføre arbeidet sitt med full styrke. I særlig vanskelige situasjoner vil ofte den åndeveilederen som best kan veilede gjennom prosessen innta en plass spesielt for denne situasjonen. Etter hvert som vi utvikler oss og når høyere energifrekvenser, vil vi få åndeveiledere av høyere frekvenser, sier forfatterne, som også kan fortelle at det finnes universelle åndelige veiledere for personer som søker åndelig utvikling.

Alle kan snakke med åndene
Mange mener at kanalisering og kommunikasjon med åndeverdenen er noe helt spesielt, noe bare ganske få og utvalgte er i stand til, men Annika og Tuula mener at alle har lik mulighet til å trene opp evnen til å kommunisere med åndeverdenen. Det handler om å se, høre og kjenne energier. For enkelte tar opplæringen lengre tid, for andre tar den kortere tid. I Åndenes rike finnes råd og praktiske metoder som kan forkorte læreprosessen og gjøre den enklere.

Å komme i gang
Hvis du ønsker å komme i gang med den energetiske treningen som er grunnlaget for å oppnå kontakt med åndeverdenen, understreker forfatterne at første steg på veien er å stanse opp, lære å ikke gjøre noe som helst, bare å være i nået uten å tenke, å meditere.

Det handler om å få kontakt med sitt eget indre. Still spørsmål og rett dem innover og lytt til svarene som kommer fra deg selv. Når du mestrer dette, er tiden inne til å rette energien utover og kjenne på energier som ikke tilhører deg selv. Forfatterne hevder at det er avgjørende å kunne kjenne sin egen energi når man senere skal skille sine egne svar fra de forskjellige åndeveiledernes respons. Når vi retter energien utover, konsentrerer vi oss i meditasjon i vårt indre rom og ber en konkret person vi føler oss trygg på om å komme nærmere, for eksempel en slektning som befinner seg på den andre siden.

Annika og Tuula har hjulpet mange med å få kontakt med åndeverdenen, og har erfart at for enkelte kan energien fra åndene føles som en trykkbølge, varm eller kald. Å lytte kan beskrives som at det oppstår tanker vi ikke selv har kommet på, eller å fornemme lyder. Å se er som om indre bilder vises lik en film – iblant stanser de opp og danner enkeltstående bilder eller ord som ser ut til å bli hengende i luften. Forfatterne forteller at det akkurat som på radioapparater finnes mange forskjellige energifrekvenser som åndene arbeider på, og at vi ut fra vår egen utvikling kan oppnå kontakt med forskjellige frekvenser og dimensjoner. Enkelte har kun kontakt med avdøde nære og kjære, andre har kontakt med engler, oppstegne mestere og åndeveiledere, atter andre med utenomjordiske. Det legges vekt på at man skal følge sitt eget hjerte og holde kontakt med de åndene vi merker tilfører kunnskap som gjør oss godt. 

Meditasjon kan åpne for kontakt
Alle kan meditere. For enkelte har ordet meditasjon en ladet klang, man tror at man må være buddhist, kristen eller hindu. Slik er det ikke, sier forfatterne, selv om mange teknikker opprinnelig er utviklet av munker og nonner innenfor forskjellige religioner. Metodene eller teknikkene er mange og ulike, men målet er felles og universelt: å oppnå sinnsro, å kjenne seg selv og få det bedre. Å være i nået, å finne frem til den indre roen og avslapningen meditasjon kan gi, bygger opp helse og energi. Det blir enklere å håndtere vanskelige situasjoner, og forholdet til andre mennesker forbedres. Sinnet blir klarere og lettere å kontrollere, og veien til kontakt med åndenes rike åpnes. Annika og Tuula øser raust av sine erfaringer med meditasjon og forteller hvordan det har bidratt til å åpne for og styrke kontakten med deres egne åndelige veiledere, og de beskriver metoder som er enkle å benytte selv om man ikke har meditert tidligere. Både meditasjonene og de mer fysiske øvelsene de deler med oss skaper den indre roen som skal til for å kunne kommunisere med sine veiledere i åndenes verden.

Inspirasjon fra Kina
Både Annika og Tuula er utdannet innenfor flere retninger, men taler varmt for kinesisk filosofi. Det mest fantastiske med for eksempel kinesisk kostlære, sier de, er at ingenting egentlig er helt forbudt. Man lever nøkternt og sunt i hverdagen – det er der alt bygges opp – og når det er fest, er alt tillatt! Det man spiser litt av en gang iblant, utretter ingen større skade, og det er viktig at sjelen også får mulighet til å nyte. I kinesisk medisin sies det at når man legger noe på tungen, går informasjonen direkte til hjertet, og da kjenner man om det gjør godt eller ikke passer.

I den tradisjonelle kinesiske medisinen mener man at det levende mennesket har qi, eller livsenergi. Livsenergien strømmer i alt som lever. Åndenes rike inneholder en rekke metoder som kan gjøre oss mer bevisst på qi. Det er som med all annen form for trening, sier de: Jo mer vi øver, jo dyktigere blir vi. Qi er i utgangspunktet en helt nøytral energi, men vi kan lære å styre den ved hjelp av tanken og legge inn følelser i den, noe som vil utvikle indre kraft. Derfor, sier forfatterne, er det viktig både under qigongtrening, meditasjon og andre metoder å ha en positiv innstilling. Når vi tenker positive og kjærlighetsfulle tanker når vi for eksempel utfører øvelsene i boken, vil treningen i tillegg til å føre oss nærmere en kontakt med åndenes verden også ha god effekt på den fysiske og psykiske helsetilstanden.

Åndenes rike er boken for deg som er nysgjerrig på og interessert i det som for de fleste er en ukjent verden, en veiviser for deg som undrer deg over hvem du er og hva du egentlig gjør her på jorden, og som vil vite hvilke budskap åndeverdenen har til deg personlig og til dagens mennesker.

Til toppen

Om forfatter Annika Radlöv

Annika Radlöv er akupunktør, qigonginstruktør og Life Alignment-terapeut. Hun har egen klinikk på Geilo. Selvutvikling og skriving er viktig for Annika i hennes liv.
www.akupunkturklinikken.net
Tuula Partanen er akupunktør og qigonginstruktør, og hun har sin egen klinikk i Göteborg. Tuula inspireres daglig av og gledes stort over sine mediale evner både i liv og arbeid.
www.akupunkturcentrum.se
Begge holder kurs og forelesninger for privatpersoner og bedrifter om qigong, kinesisk medisin og åndelig utvikling i Sverige, Norge og Finland. Åndenes rike er deres første bok

Til toppen