Avslørt (Innbundet)

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Disclaimer
Oversatt av: Revold, Christina
ISBN/EAN: 9788202471750
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Avslørt

Cath ligger i senga og leser en krimroman. Mens hun leser, blir hun mer og mer forferdet. Boka handler om henne, om hennes liv. Om noe som skjedde for mange år siden: Caths dypt begravede, skitne hemmelighet. Dette er opptakten til en thriller som elegant lokker oss i den ene retningen for deretter å snu spillet. En thriller om relasjonene i en familie, om hvor skjørt fundamentet for lykke kan være.

Til toppen

Andre utgaver

Avslørt
Bokmål Ebok 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok-CD 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Avslørt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Avslørt
Bokmål Heftet 2016
Anmeldelser Avslørt

"Dette er en psykologisk thriller der det er aldeles umulig å gå nærmere inn på selve hendelsesforløpet i en anmeldelse. Alle bitene er så nøyaktig tilpasset hverandre, og så utspekulert lagt, at leseren helst ikke bør informeres om et eneste bilde på forhånd. Avslørt er et fantastisk debutarbeid av en forfatter som det i dobbelt forstand skal bli spennende å følge videre."
Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

«Avslørt er noe helt for seg selv. ... en ekstremt kløktig og intrikat historie som er perfekt satt sammen for å lure leseren.»
New York Times

«Denne urovekkende psykologiske thrilleren om skyld og sorg vender raskt i en sjokkerende finale, intensivert av sterke karakterer.»
Publishers Weekly

«Det er like godt å overgi seg med det samme: Les boka og nyt det, den kommer ikke til å forsvinne -- og det er velfortjent.»
BBC Radio 2 Arts Show

«Atmosfærisk og med overraskende vendinger. ... En avhengighetsdannende psykologisk thriller.»
Kirkus Review

«... en solid debut ... et sterkt og overbevisende portrett av to mennesker som er tvunget til å se i øynene en ubehagelige, ja til og med uutholdelig sannhet.»
The Guardian

Til toppen