Balansekvinnen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 349
Forlag: Universal balance
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299908603
Kategori: Selvutvikling
Omtale Balansekvinnen

Et liv i balanse og glede

Flere og flere spør seg: Hvem er jeg? Hvor skal jeg? Også Kristin A. Norenberg, som forteller hvordan hun selv kom i mål og skapte livet slik hun selv ville ha det.

I Balansekvinnen, en fortelling basert på hennes egen personlige historie, gir hun deg verktøyet for å oppnå det samme!

«Daglig kommer mennesker til meg for å få hjelp til å takle livets små og store bølger,» sier Kristin A. Norenberg som har lang erfaring som veileder og kursholder og er en etterspurt coach innenfor personlig utvikling. «Bølgene kommer. Det er selve livet,» legger hun til. Mange av oss er imidlertid redd for å drukne – vi føler på usikkerheten og frykten for hva livet vil bringe rundt neste sving, har kanskje lite energi og overskudd, er slitne og frustrerte over alle kravene som skal innfris og har mange negative tanker og bekymringer. Kristin vet av egen erfaring hva det handler om, hun har selv vært der, men hun lærer oss å surfe på livets bølge!

Vi følger Anne Katrine, Kristins alter ego, på ferden fra topplederstilling i næringslivet til møter med narkomane i København, spåmenn i Nepal, pussige medpassasjerer på fly og synske personer. Etter hvert innser hun at ingenting er tilfeldig. Dette er starten på en utrolig indre reise i jakten på å finne seg selv – finne balansekvinnen.

Balansekvinnen tar deg med på en annerledes reise i flere verdener for å finne balansen og meningen med livet.

Til toppen

Andre utgaver

Balansekvinnen
Bokmål Ebok 2014
Om forfatter Kristin A. Norenberg

Kristin A Norenberg er sertifisert NLP-coach, healer og medium foruten siviløkonom og statsautorisert revisor med mangeårig bakgrunn fra topplederstillinger i næringslivet. I 2005 etablerte hun firmaet Universal Balance AS med ønske om å hjelpe andre til å få et bedre liv. www.norenberg.com

Til toppen