Besjelet (Innbundet)

La åndene veilede deg i livets utfordringer

Forfatter:

, Kari Kahrs (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Spirited
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202333065
Omtale Besjelet

Åndene venter på invitasjon!

Jordnært, levende og underholdende om hvilken uvurderlig hjelp de avdøde kan gi deg i livet, om du inviterer dem inn

Av Kari Kahrs

Med varme og humor skildrer Rebecca Rosen hvordan hun oppdaget sine egne oversanselige talenter og nå hjelper tusenvis av klienter, kjente og ukjente. Hun avslører hvordan hun kobler seg til en persons energi og i tillit til åndene som omgir vedkommende får innsikt i hans eller hennes liv og problemer. Gjennom øvelsene, meditasjonene og den spesielle veiledningen eller ”kurset” hun tilbyr i boken sin, viser hun at vi alle kan utvikle tilsvarende ferdigheter.

Åndene som omgir oss – som regel avdøde som stod (står!) oss nær – ønsker at vi skal legge all sorg og alle problemer bak oss og forsyne oss av livet i fullt monn, ja rett og slett ha det så godt som vi kan ha det mens vi er her på jorden. Åndene ”ser” at vi ofte tviler, lurer, depper og går oss vill, og de ønsker å lede oss på rett vei, trøste oss og advare oss når vi har havnet på feil spor eller er i fare. Men da må vi evne å ta dem inn ved blant annet å bli bevisst våre medfødte evner, og bruke dem!

Samtaler med de døde
De fleste som oppsøker Rebecca gjør det fordi de ikke klarer å komme over et dødsfall blant sine nærmeste og fordi sorgen tapper livsgleden og hindrer dem i å gå videre i livet. I nærmere ti år har folk fra nær og fjern møtt henne i håp om at hun kan hjelpe dem med å komme i kontakt med personer som har gått over til den andre siden og få visshet om at de som ikke lenger er her ikke har det vondt. I sitt virke som medium har hun gitt trøst og lindring til tusener av sørgende.

For å få i stand en kommunikasjon mellom de levende og de døde må man heve sitt energinivå, og åndene må senke sitt. Når dette skjer, møtes de to et sted på midten der det kan gjennomføres en ”samtale” mellom den fysiske og den ikke-fysiske verden. Det handler om energi. Energi vibrerer og virvler på varierende hastigheter avhengig av hvor massiv en gjenstand er. Energien i deg og meg vibrerer på ganske lav hastighet fordi kroppen er tett i sin natur, altså ganske massiv. Energistrømningene våre er langsomme sammenlignet med åndenes energi som vibrerer på en langt høyere og raskere frekvens fordi den ikke er hemmet av en fysisk kropp. Den åndelige energien omgir oss til enhver tid, det er egentlig bare snakk om å lære hvordan man skal koble seg til, sier Rebecca.

Tilgang til de dødes visdom
Da Rebecca var på begynnerstadiet i å utvikle sin intuisjon og sin forbindelse med åndene, var hun ganske skeptisk. Tanken på å skulle kommunisere med personer som ikke lenger var i live virket ganske nifs. Men sannheten, sier hun, er at åndene ikke har noe ønske om å skade eller skremme, heller ikke ønsker de å dominere oss. I så å si hver eneste seanse dukker de opp uten andre ønsker enn å hjelpe oss med å komme forbi det som står i veien for oss og bremser den naturlige livsutfoldelsen: sorg, skyldfølelse, ulykkelige forhold, kjedelig jobb, negativt kroppsbilde, tyngende gjeld – velkjente hverdagsproblemer. Mer enn noe annet vil de at vi skal huske det som faktisk er meningen med livet: Å leve helt og fullt og nyte hvert øyeblikk av vår tid på jorden.

Rebecca har som mål at leseren skal bli totalt uavhengig av klarsynte og medier, inkludert henne selv. Det, sier hun, er fullt mulig gjennom metodene i Besjelet.

Rydd i deg selv!
Noe som ofte går igjen i budskapene Rebecca mottar fra åndene, er at de angrer på dårlige valg og beslutninger de tok mens de levde. Noen snakker om hvor skjødesløst og hensynsløst de oppførte seg overfor mennesker de var glad i. Mange ønsker at de hadde brukt mindre tid på arbeid og mer tid sammen med barna sine. De angrer på personlige feilskjær som alkoholisme og rusavhengighet, nå innser de endelig hvilken innvirkning handlingene deres hadde på familiens trygghet og lykke. Mange sier at de ikke burde ha tatt sin gode helse for gitt. Andre sørger over muligheter de gikk glipp av, de ønsker at de hadde våget seg utenfor den personlige komfortsonen og tatt flere sjanser.

I så å si alle avlesninger Rebecca utfører kommer ånden gjennom for å gjøre opp for beklagelige handlinger, eller mangel på handling, i det jordiske livet, og tilbyr veiledning til dem som fortsatt lever. Enten ønsker de at de nærmeste gjenlevende skal gjøre det de selv ikke gjorde, eller at de ikke skal gjøre slik de gjorde.

Mange av oss bærer på en indre smerte, anger og skuffelse som ligger så dypt og har ligget der så lenge at vi ikke engang er bevisst på at det er der, langt mindre hvordan det manifesterer seg i hverdagen. Øvelsene i boken handler om å skrelle av lagene for å komme inn til kjernen, grave seg ned i fortiden og bli bevisst på det grunnleggende og underliggende problemet. Det kan, sier Rebecca, være en ubehagelig prosess.

Hun sier videre at vi har to valg: Vi kan utføre den ubehagelige jobben nå, eller vi kan la være. Uansett vil vi bli nødt til å gjøre jobben på et eller annet tidspunkt. Om ikke i dette livet, så i åndeverdenen, for vær du sikker, sier hun: ”Det du sliter med vil følge deg til problemet er løst.” Med Besjelet blir det enklere å gjøre jobben her og nå.

Åndene må inviteres
Noe av hensikten med Besjelet er å hjelpe deg til å vekke din egen intuisjon og stole på din  indre stemme. ”Når det skjer, vil du se det jeg ser,” sier Rebecca, ”nemlig hva det er som står i veien for deg.” Hun legger stor vekt på at vi ikke er avhengige av hverken henne eller andre medier for å få tilgang til åndenes hjelp. For vi er alle født med intuitiv viten. Intuisjonen er vårt mest kraftfulle verktøy for å leve det livet som er rett for oss. Men de fleste av oss vet dessverre knapt om denne evnen, langt mindre hvordan vi skal bruke den! Lytt ”innover” i deg selv, og ikke ”utover” til andre, oppfordrer Rebecca. Intuisjonen din vil alltid fortelle deg hvor du er i livet og hvor du skal.

Når du har kontakt med din egen intuisjon, kan du ta beslutninger med større klarhet og retningssans, og først da kan du invitere åndene inn for å få ytterligere veiledning og opplysthet. For åndene må inviteres, og du må først ha kontakt med din intuisjon – den er døren til åndeverdenen. Din avdøde onkel dukker ikke bare opp en tilfeldig torsdag med råd for jobben din, sier Rebecca og tilføyer at i hvor stor grad du vil åpne deg og døren til en annen dimensjon, velger du selv. Enten du ønsker å sette døren på gløtt eller på vid gap, vil Besjelet hjelpe deg!

Til toppen

Om forfatter Rebecca Rosen

I ti år har det klarsynte mediet Rebecca Rosen fra Denver i Colorado fungert som brobygger mellom de levende og dem som har gått over til den andre siden. Hun er kjent for sin jordnære stil og forbløffende nøyaktighet i evnen til å opprette kontakt med åndene, og hennes brede appell og helbredende budskap har ført til TV-opptredener.  I tillegg holder hun populære kurs og seminarer over hele USA.

Til toppen

Utdrag

Jeg glemmer aldri en av de første gangene jeg opplevde at en ånd ville gi en hjelpende hånd(!) Det var tidlig i karrieren min. Jeg lå i savasana i yogatimen da jeg plutselig hørte ’Papa Maurie’ om og om igjen i hodet. ’Jeg kjenner ingen Papa Maurie,’ tenkte jeg. Men navnet gjentok seg, og så dukket bildet av min venninne Stacy opp: Hun gjorde det slutt med kjæresten sin gjennom mange år. Jeg hørte Papa Maurie si: ’Si til henne at hun skal la ham gå. Det er det riktige.’
Dette sa meg ingenting. Det virket som om Stacy var godt fornøyd i forholdet sitt, og hvem i all verden var Papa Maurie? Jeg fortrengte alt til neste kveld, da jeg møtte Stacy. Vi hadde satt oss til bords i sushi-restauranten, og jeg spurte hvordan det sto til. Stacy brast i gråt og fortalte at hun og kjæresten hadde bestemt seg for å gjøre det slutt. (Det skjedde kvelden før, midt i yogatimen min!) Dette var virkelig snodig. Jeg grunnet et øyeblikk før jeg spurte: ’Du skulle ikke tilfeldigvis kjenne en Papa Maurie som er død?’’Tuller du?’ sa hun, ’Papa Maurie var bestefaren min!’
Jeg fortalte om stemmen og visjonen, og det hjalpe henne til å føle seg bedre – selv om hun syntes det var sprøtt at den døde bestefaren holdt et øye med kjærlighetslivet hennes og tilbød samlivsråd!

Til toppen