Beskytteren (Nedlastbar lydbok)

en Mickey Bolitar-roman

Forfatter:

Chris Hafstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2013
Innleser: Johnsen, Jan Martin
Spilletid: 6:58
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shelter
Oversatt av: Hafstad, Chris
ISBN/EAN: 9788242160249
Alder: 12 - 16
Omtale Beskytteren
Møt Mickey Bolitar - en ung krim-helt fra Harlan Coben, en av de helt store amerikanske thriller-forfatterne!

«Beskytteren» er den første boken i bestselgerforfatter Harlan Cobens serie om Mickey Bolitar, som er nevøen til Cobens voksenhelt, Myron Bolitar. Mickey har vært nødt til å flytte til onkelen etter at faren hans døde i en trafikkulykke og moren ble plassert på rehab. Han har også måttet begynne på ny skole, med alt det innebærer. Livet kan egentlig ikke bli stort verre. Tror han.

Men det kan det... Mickey får både nye venner og uvenner på skolen, men ikke minst får han en kjæreste, Ashley. Og så forsvinner hun, sporløst. Sammen med sine litt underlige venner Spoon og Ema begir Mickey seg ut på en desperat jakt etter henne. Sporene leder til The Bat Lady som bor i et spøkelsesaktig hus, men også til en skitten underverden. Ashley er ikke den hun utga seg for å være, og det var tydeligvis heller ikke faren til Mickey. Det Mickey oppdager, er større enn han noen gang kunne forestille seg.

Mickey Bolitar er villig til å gå svært langt for å beskytte dem han er glad i. Men hva skal han gjøre når han ikke vet hvem eller hva han skal beskytte dem fra?

Til toppen

Andre utgaver

Beskytteren
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Harlan Coben: