Betennelsesfri (Innbundet)

en ny forståelse av årsaken bak mange helseproblemer

Forfatter:

og

Ida M. Andenæs (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 220
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Inflammation
Oversatt av: Andenæs, Ida M.
ISBN/EAN: 9788293154884
Kategori: Familie og helse
Omtale Betennelsesfri

Gode grep for bedre helse

Betennelse kommer av latinsk inflammatio som betyr brann. Betennelse er blodets forsvar mot skader og farlige inntrengere. Uten betennelse, ingen helbredelsesprosess!

Men i dag opplever mange å ha et irritert immunforsvar uten at det er utsatt for noe egentlig angrep. Hva er det som skjer? Betennelsesfri er boken for deg som er interessert i kroppens maskineri og forbindelsen mellom helse og livsstil. Du er ikke alene om det; forfatterne hevder at flere og flere føler at kroppen ikke riktig fungerer selv om den burde gjøre det, noe som gjør at interessen for den øker. 

 

Martina Johansson og Ralf Sundberg har fokus på det de ser som en rekke relaterte områder når det gjelder det de kaller dagens abstrakte helseproblemer – en helsetilstand der vi «burde» ha det bra og være på topp, men rett og slett ikke har det slik; dårlig søvn, en følelse av ubehag, lav motivasjon, smerter, trøtthet, hjertebank og slitenhet er bare et lite utvalg av symptomer som mange kjenner igjen, sier de, men ikke har noen direkte forklaring på.

 

Det er deres mening at mange av vanene og uvanene våre i hverdagen øker betennelsesnivåene i kroppen, og med økte nivåer øker risikoen for en rekke sykdommer, inkludert hormonelle problemer. 

Å dempe betennelse er en system-nøkkel til en sunn og frisk kropp, sier forfatterne. Med Betennelsesfri gir de deg det teoretiske rammeverket du trenger for å ta praktiske grep for å gi deg selv en bedre helse.

Til toppen

Andre utgaver

Betennelsesfri
Bokmål Ebok 2019

Flere bøker av Martina Johansson og Ralf Sundberg: