Bevisets stilling (Innbundet)

kriminalroman

Forfatter:

En buss bråstopper. En mann kommer gående midt i veien mot bussen. Han bærer noe inntil brystet. Det er brorens avkuttede hode. 

Mannen blir dømt og låst inne på psykiatrisk sikkerhetsavdeling. Sju år seinere klarer han å rømme. Han har truet med å drepe resten av familien. Når politiet kommer frem til familiegården er det for sent. Både faren, moren og søsteren er myrdet. For forsvarsadvokat Mikael Brenne ser saken opplagt ut først. Men så begynner noe å skurre alvorlig… og Mikael må sette i gang en intens jakt på sannheten.

Hva skjedde egentlig på gården den kvelden?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 374
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205517653
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Bevisets stilling

Da Magnus Sandtorv rømmer fra sikkerhetsavdelingen på et psykiatrisk sykehus i Bergen, går alarmen. Magnus er psykotisk og farlig. Han ble sperret inne fordi han på bestialsk vis drepte sin egen bror, og har truet med å drepe resten av familien. Politiet rykker ut, men da de kommer frem til familiegården, er det for sent. Både faren, moren og søsteren er myrdet med kaldt blod. Ingen er i tvil om hvem som er morderen, heller ikke advokat Mikael Brenne, som blir oppnevnt som forsvarer for Magnus. Selv om saken er både tragisk og grotesk, byr den ikke på mange juridiske utfordringer. Det er bare noen små, uvesentlige spørsmål som må avklares før saken kan få sin avslutning, tenker Mikael.

Men jo mer han spør, desto færre svar får han. Og når svarene omsider begynner å komme, blir det som skulle vært en enkel sak, til et innfløkt mareritt.

Til toppen

Andre utgaver

Bevisets stilling
Bokmål Ebok 2018
Bevisets stilling
Bokmål Heftet 2019
Bevisets stilling
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Bevisets stilling
Bokmål Lydbok-CD 2018

Flere bøker av Chris Tvedt: