Budskapet (Innbundet)

Forfatter:

Marianne Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 223
Forlag: Sanser
Språk: Bokmål
Originaltittel: The message
Oversatt av: Larsen, Marianne
ISBN/EAN: 9788281770188
Omtale Budskapet

Budskap fra den andre siden

Budskapet fra bestefaren som hadde krysset over, skulle forandre lille Colins liv for alltid. Nå gir han budskapet videre til deg.

Allerede som liten gutt ble Colin Fry klar over sine mediale evner. Som tenåring formidlet han kontakt mellom mennesker på livets og dødens side, og i dag er han blant verdens ledende medier. I sin første bok på norsk viser han hvordan kunnskap fra den andre siden kan forandre livet ditt.

Han deler en lang rekke fascinerende historier med deg, om møter med den åndelige verdenen, og han viser deg hvordan du ved hjelp av en sju-trinnsmetode kan legge sorg og lidelse bak deg. Trinnene vil lede deg til et sted i ditt indre hvor du vil finne håp og healing. Colin er et annerledes medium: Ikke bare kommuniserer han på et personlig plan med dem som har passert over, men han viser oss hvilken nytte og hjelp vi kan ha i dette livet av å åpne oss for en større virkelighet.

Colin har vært i Norge flere ganger og opptrådt foran fullsatte saler. Kanskje har du selv sett ham på scenen og opplevd hans utrolige mediale evner? Nå kan du lese hans spennende historie og en lang rekke tankevekkende budskap fra den andre siden!

Les mer på www.colinfry.co.uk

Til toppen