Bursdagsgaven av Sue Monk Kidd (Lydbok-CD)

Bursdagsgaven (Lydbok-CD)

Forfatter:

Bente Klinge (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Munthe, Hedda og Sandvig, Hedda
Spilletid: 13:57
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: The invention of wings
Oversatt av: Klinge, Bente
ISBN/EAN: 9788242158932
Omtale Bursdagsgaven
En uforglemmelig roman om vennskapet mellom en rikmannsdatter og en slavejente - og dere langvarige kamp for et verdig liv.

Charleston 1803: I den rike, hvite Grimké-familien er alle samlet for å feire datteren Sarahs elleveårsdag. Men da foreldrene presenterer den jevnaldrende slavejenta Hetty Handful som Sarahs bursdagsgave, sier hun bestemt nei. Som straff for upassende oppførsel må Sarah skrive til alle gjestene og be pent om unnskyldning.

For jenter i South Carolina skal ikke drømme om å avskaffe slaveriet, eller studere jus - de må konsentrere seg om broderi, håndskrift og bibel. Hetty Handful prøver på sin side å finne seg til rette i Grimké-huset, mens hun fabulerer om verden utenfor murene som omslutter slavegården

«En glødende, mer og mer intens historie om to kvinner bundet sammen som husfrue og slave ... En tankevekkende påminnelse om hvorfor landet ennå har arr etter slaveriet»
USA Today

«Sue Monk Kidd har skrevet en bok som vil endre måten vi snakker på. Det er ikke mulig å lese denne boken uten å tenke nytt om kvinners status og alle de glemte heltinnene som spilte en rolle for å ta oss dit vi er i dag.»
Oprah Winfrey

Til toppen

Andre utgaver

Bursdagsgaven
Bokmål Innbundet 2014
Bursdagsgaven
Bokmål Ebok 2014
Bursdagsgaven
Bokmål Heftet 2015
Bursdagsgaven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014