Codex (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 478
Forlag: Capitana
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293671022
Kategori: Krim og spenning og Thriller
Omtale Codex

Hvem var Jesus?

Et team arkeologer åpner en grav i Roma. I den nesten 2000 år gamle sarkofagen finner de restene av den mystiske Pave Lucas. Han er begravet sammen med den mytiske Codex Christi, en tekstsamling som gir helt ny innsikt i Jesu liv. I hendene har skjelettet av paven også en tornekrone. Professor Bjørn Beltø og kollegene William Windthorpe og Felix Blunt har funnet tornekronen som Pontius Pilatus satte på Jesus før han ble korsfestet. Når ivrige representanter for Vatikanet blander seg inn i utgravingen, og truer med at verken kodeksen eller tornekronen skal få bli undersøkt av Bjørn Beltøs arbeidsgiver SIS, tar trioen grep. De lurer med seg alt på flyet til London. To dager senere blir William påkjørt og drept, mens Felix blir funnet død etter en hjerneblødning. 

Codex er en spennende og underholdende ferd gjennom historie, religion og mørke organisasjoner, men denne gangen må Bjørn Beltø bryne seg litt ekstra. 

 

Perfekt underholdning for den som søker spenning med mystikk-historisk dybde, og for alle fans av Tom Egelands omfattende graving i religiøse tekster.

Til toppen

Andre utgaver

Codex
Bokmål Ebok 2018
Codex
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Codex
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Tom Egeland: