De gode gjerninger (Innbundet)

Snåsamannen forteller

Forfatter:

Lars Eivind Bones (Illustratør) Ulf Aas (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 154
Illustratør: Bones, Lars Eivind og Aas, Ulf
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205427013
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale De gode gjerninger

Kjenn varmen!

Mer hjertevarme og klokskap fra Snåsamannens hånd!

Den tidligere kirketjeneren og landbruksarbeideren med varme hender og klarsyn, Joralf Gjerstad fra trønderbygda Snåsa, har tjent sine medmennesker i store deler av sitt 86-årige liv. Med bøkene sine treffer han en nerve hos lesere over hele landet, og han har fått talløse oppfordringer om å skrive mer om sitt eventyrlige liv.

I De gode gjerninger deler han sine tanker og opplevelser rundt det å ha synske og helbredende evner. Budskapet er enkelt og allmenngyldig: «Det er ingen tvil, vi mennesker er skapt for å tjene det gode.» Gjerstad forteller om hva som skal til for å gjøre gode gjerninger, om mennesker han har møtt, om liv og død og om kreftene rundt oss som vil oss vel. Alt fortalt i et enkelt og jordnært språk. Boken er full av sterke vitnesbyrd – gripende og forunderlige historier om ryggsmerter som blir borte og kneplager som forsvinner enten man har vært i kontakt med Joralfs hender eller bare pratet med ham på telefonen.

«Kjenner du varmen?» spør Snåsamannen dem som oppsøker ham for hans helbredende hender. Når du leser De gode gjerninger, kan du ikke unngå å kjennehjertevarmen fra mannen som livet ut har stått i det godes tjeneste.

Til toppen

Andre utgaver

De gode gjerninger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012

Flere bøker av Joralf Gjerstad:

Om forfatter Joralf Gjerstad

Joralf Gjerstad er kjent over hele landet for sitt klarsyn og sine varme hender. Et tusentalls mennesker har oppsøkt ham og fått hjelp, og enda flere har lest bøkene om ham og av ham: Å stå i lyset, Varmt hjerte og varme hender, Snåsamannen, Den gode kraften.

Til toppen