De privilegerte (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 357
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230015049
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale De privilegerte

Et uvanlig etterforskningsteam

Ved hjelp av medium, synske, healere og ånder skal Isa Hegre oppklare den uløste drapssaken på hennes egen bror.

Isabell Hegre, en ung politikvinne i Kripos, takker ja til å lede en privat etterforskning av drapet på hennes egen bror, som ble drept mens han etterforsket ulovlig innvandring. Med seg i etterforskningen får hun et håndplukket team som alle har åndelige evner. Underveis får de også hjelp av ånden til Isabells bror, som gir dem ledetråder og nyttig informasjon som stadig fører dem nærmere svaret på hva Tom Hegre hadde funnet ut som til slutt kostet ham livet.  

 

Romanen tar deg med på en fantastisk reise til grensen av hva som er mulig, uten å overstige denne. Metodene som teamet bruker, er kjent innen teknologi og mediumskap. Når teamet etter hvert må reise ut av landet for å løse saken, er de avhengige av åndelig hjelp for å overleve i en kriminell verden. Møtene mellom teamet og den åndelige verden er basert på virkelige hendelser, og med Kirseboms bakgrunn som healer og medium blir derfor disse møtene beskrevet på en troverdig måte. 

 

Konkurranse

I forbindelse med lanseringen ble det opprettet en nettside hvor du kan delta i en konkurranse og vinne penger til en reise. Mer informasjon om konkurransen finner du i boken og på bokens nettside www.deprivilegerte.no.

Til toppen

Flere bøker av André Kirsebom: