Den usynlige veven (Heftet)

jakten på universets skjulte kraft

Forfatter:

Jarle Fagerheim (Oversetter) Kari Bu (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 327
Forlag: Flux
Språk: Bokmål
Originaltittel: The field
Oversatt av: Fagerheim, Jarle og Bu, Kari
ISBN/EAN: 9788292773482
Kategori: Alternativ livsstil
Omtale Den usynlige veven

På sporet av Det usynlige universet

En usynlig vev - kvantefysikernes «nullpunktfelt» - forbinder alle ting i fortid, nåtid og fremtid. Mye tyder på at vår bevissthet spiller en nøkkelrolle i å forme verden.

Anerkjente forskere skriver i disse dager en ny vitenskapelig historie. De har påvist at all materie eksisterer i og forbindes av en vidstrakt kvantevev. Den usynlige veven sammenstiller denne forskningen i en fortelling som strekker seg fra laboratoriene til månen og som fremstår som en vitenskapelig detektivfortelling!

At all materie er energi og innbyrdes forbundet, har forfattere i Bokklubben Energica hevdet i mer enn én bok. Subjektive erfaringsformer, som intuisjon, kanalisering og visjonære opplevelser ligger til grunn for deres påstander. Slike metoder kan forskerne ikke godta, de opererer med andre kriterier for viten – objektive og etterprøvbare. Nå viser imidlertid også deres metoder at det er mer mellom himmel og jord, at det foregår noe viktig utenfor våre fem sanser som ser ut til å kunne forklare livets uforklarte mysterier.

«Av alle våre historier får de vitenskapelige størst betydning,» sier McTaggart. «De former vår oppfatning av universet, våre samfunnsstrukturer og vårt livssyn. Vi oppfatter vitenskapen som den endelige sannhet, men vitenskapen er til syvende og sist også en historie (...) og oppdagelsene som det refereres til i denne boken viser at historien vi er blitt fortalt er i ferd med å erstattes av en kraftig revidert utgave.»

«En av de sterkeste og mest opplysende bøker jeg noensinne har lest.»
Wayne W. Dyer

«En fascinerende og mesterlig presentasjon av livets sanne natur.»
 Bernie S. Siegel

Til toppen

Om forfatter Lynne McTaggart

Den prisbelønnede journalisten Lynne McTaggart setter søkelyset på skjæringspunktet mellom fysikk, medisin, psykologi og religion. Hun har utgitt seks bøker og er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Den usynlige veven er oversatt til femten språk.

Til toppen