Det nye mennesket (Heftet)

Det universelle mennesket - neste trinn i vår utvikling

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Emergence
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202406127
Kategori: Alternativ livsstil
Omtale Det nye mennesket

Barbara Marx Hubbard, filosof og futurist av første klasse, kartlegger kursen for vår fremtid.
Med utgangspunkt i hennes egen fengslende historie om personlig forvandling gir hun oss en kort, men fascinerende historie om vår art og den veien den har tatt. Og den veien vi nå har en mulighet til å velge for at det «nye» universelle mennesket skal kunne tre frem.

I et forbløffende klart og enkelt språk evner hun å begeistre menneskehjerter over hele kloden med sin lysende innsikt i hvem vi har vært, hvem vi er og hvem vi kan bli. Kanskje rører hun også ved ditt hjerte?

Til toppen

Om forfatter Barbara Marx Hubbard

Barbara Marx Hubbard er foredragsholder, samfunnsreformator og forfatter. Hun foreleser over hele verden om planetarisk endring og menneskets videre utvikling. Hun har produsert den prisvinnende dokumentarserien Humanity Ascending: A New Way through Together. I 1984 fikk hun navnet sitt på nominasjonslisten over visepresidentkandidater i USA. Biografien hennes, The Mother of Invention: The Legacy of Barbara Marx Hubbard and the Future of YOU, er skrevet av Neale Donald Walsch, og hun har sitt eget ukentlige radioprogram på Hay House Radio. Marx Hubbard har fem barn og åtte barnebarn.

Til toppen