Døden er bare begynnelsen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 172
Forlag: Juritzen forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788233800079
Omtale Døden er bare begynnelsen

Hva skjer når vi dør?

Lurer du på om alt tar slutt, eller om noe annet begynner? Michael Winger vet det!

Michael Winger, klarsynt medium som har vært i rampelyset gjennom mange år, tar i sin seneste bok for seg livets store spørsmål: Hva skjer når vi dør? Gjennom samtaler med åndene og sjelene til en rekke personer i ulike aldre og med ulik dødsårsak, gir han oss en unik innsikt i hva som venter oss den dagen vi dør.

Michael forklarer forskjellen på en ånd og en sjel, hvordan de er knyttet til hverandre og hvilke oppgaver de har når vi dør. Les om magnetisk energi, sjelebyer hvorfra sjeler kan skue vår verden, sjeleråd og sjelekontrakter, og ikke minst om betydningen av å leve et liv i glede slik at sjelen din kan samle tilstrekkelig med positiv energi til å kunne utvikle seg videre. Ånden din er minneavtrykket av deg og ditt levde liv og kan i dødsøyeblikket, om den ikke forstår at den er død og også unngår å ta imot sjelens hjelp som viser vei til lyset, en høyere energifrekvens, bli hengende igjen i en lavere energifrekvens, lavere enn den de levende eksisterer i. Ånder i lavere frekvenser kan skape uro, plager og forstyrrelser for oss levende som kan avhjelpes med blant annet husrens. Michael har ikke tall på hvor mange husrens over det ganske land han har utført til nå. Vil du unngå å havne i feil frekvens når din time kommer, så frykt ikke døden mens du lever, sier Michael. En oppfordring som Dalai Lama understøtter når han hevder at vi dør som vi lever, og at det derfor er viktig å overvinne frykten for døden mens vi lever.

Ikke bare kommuniserer Michael Winger med ånder og sjeler om døden, han hadde selv en nær døden-opplevelse som barn som gjorde ham trygg på at døden ikke er noe å engste seg for. I Døden er bare begynnelsen ønsker han å forsikre deg om det samme.

Til toppen

Andre utgaver

Døden er bare begynnelsen
Bokmål Heftet 2019
Døden er bare begynnelsen
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Michael Winger: