Dører til ditt indre (Heftet)

Forfatter:

og

Roald Pettersen (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 365
Forlag: Indre ledelse forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Opening doors within
Oversatt av: Pettersen, Roald
ISBN/EAN: 9788292301005
Kategori: Selvutvikling
Omtale Dører til ditt indre

Daglig inspirasjon fra magiske Findhorn

En inspirasjonsbok med en tekst for hver av årets 365 dager, skrevet, eller egentlig kanalisert, av Eileen Caddy, som var med på stiftelsen av Findhorn-samfunnet i Skottland for over 30 år siden. Boken er oversatt til de fleste språk og solgt i mer enn en halv million eksemplarer over hele verden. En god inspirasjonskilde for (daglig) meditasjon.

 

Forhistorien til denne boken går helt tilbake til 1953 da Eileen Caddy begynte å motta ledelse fra en «stille indre røst» - en kilde hun selv valgte å kalle sin indre guddommelighet. Denne ledelsen ble inspirasjonskilden for Findhorn-samfunnet.

 

Hva er Findhorn?

Eileen Caddy grunnla i 1962 sammen med sin ektemann Peter Caddy og Dorothy Maclean Findhorn-samfunnet på den forblåste skotske nordkysten som et samarbeidsprosjekt mellom menneskene og naturåndene, «devaene, som ga de tre detaljerte instrukser om hvordan plantene ville ha det for å trives optimalt. Snart begynte de utroligste avlinger å vokse i den karrige sanden. Området rundt campingvognen utviklet seg til å bli en stor hage der folk kom valfartende langveisfra for å se med egne øyne de uvanlig store grønnsakene som struttet av livskraft på et sted som klimamessig ikke skulle tilsi det. Findhorn fikk oppmerksomhet fra folk innenfor alternativt jordbruk og ble et internasjonalt sentrum for den fremvoksende new age-bevegelsen i siste halvdel av forrige århundre. I dag er Findhorn et veletablert senter for åndelig livsstil og bevissthet med en rekke ulike kurs- og foredragstilbud. www.findhorn.org

Til toppen