Du er sterkere enn du tror (Innbundet)

Forfatter:

Björg Thorhallsdottir (Illustratør)

«Ta tak i det du elsker; lytt til hjertet og ikke til fornuften, for hjertet tar deg med til magiske steder. Björg Thorhallsdottir er en av våre mest populære grafikere, antakelig fordi budskapene i bildene og tekstene hennes går rett til hjertet vårt.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 159
Illustratør: Thorhallsdottir, Björg
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203296833
Kategori: Selvutvikling
Omtale Du er sterkere enn du tror

Følg ditt hjertekompass

«Hvis du ikke er tro mot deg selv, så mister du livsgleden.»

Björg deler sine likefremme dagboknotater gjennom et helt år: korte livsbetraktninger basert på hennes egne opplevelser hjemme, på reise, blant venner, alene eller sammen med sønnen Tolli, og inspirerer deg til å leve det livet du egentlig drømmer om. Alle bokens tekster akkompagneres av kunstnerens kloke og underfundige, fargesterke illustrasjoner – for skisseboken er Björgs faste følge.

 

Det er ikke vanskelig å la seg trekke inn i Björgs befriende glade, ærlige, tillitsfulle og medfølende univers fylt med ord og sjarmerende barnlige bilder som kaller på smilet, gleden og hjertevarmen. Du vil garantert nikke gjenkjennende til flere av livssituasjonene hun beskriver. Å kjenne seg igjen i andres livserfaringer gir styrke og kan vise oss at vi er sterkere enn vi tror!

 

Til toppen

Om forfatter Björg Thorhallsdottir

Den islandsk-norske kunstneren og «livsfilosofen» Björg Thorhallsdottir er kjent for vakker grafikk og livskloke bøker med en egen evne til å berøre. Hun er en ettertraktet foredragsholder som inspirerer oss til å leve det livet vi drømmer om. Hun er nesten like kjent for Hjertefred på Allehelgensdag som arrangeres over hele landet. For tiden er hun fast spaltist i bladet Tara. 

Til toppen