Ekte magi (Innbundet)

Mot til å leve kreativt

Forfatter:

Signe Prøis (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Big magic
Oversatt av: Prøis, Signe
ISBN/EAN: 9788202502331
Kategori: Selvutvikling
Omtale Ekte magi

Sving tryllestaven!

Omfavne din kreativitet for mer magi i livet

Hva er en idé, og hvordan fange den og sette den ut i livet? Vi er alle utstyrt med evner, ambisjoner, lengsler og begavelser, men ikke alle har mot til å leve dem ut, for ikke å si bli kjent med dem. Ekte magi er en uvurderlig veiviser for den som søker sine indre juveler!

 

Lekent og lett og med mye humor viser Elizabeth Gilbert, verdenskjent for suksessboken Spis, elsk lev, ved hjelp av praktiske råd og anekdoter fra eget liv og arbeid hvordan du kombinerer luftig inspirasjon med sunn fornuft for å leve et magisk liv.

 

Hun oppfordrer deg til å dyrke nysgjerrigheten og gi slipp på problemorientert tenkning. Vil du leve et ekte magisk liv, må du ta for deg av alt du elsker å gjøre og uredd konfrontere det du frykter. Hun viser deg hvilke holdninger og innstillinger du må ha til det du gjør, og hvilke vaner du må tillegge deg for å gi kreativiteten spillerom.

 

Ekte magi åpner en verden av undring og glede for deg som vil leve et mer kreativt liv, enten du drømmer å skrive en bok, skape kunst, jobbe på en annen måte, realisere en drøm eller bare bringe mer lidenskap inn i hverdagen.


«Inspirerer oss andre til å gå gjennom livet litt modigere.» Elle

Til toppen

Flere bøker av Elizabeth Gilbert:

Om forfatter Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert er en prisbelønnet journalist og forfatter. Spis, elsk, lev – en personlig reise gjennom Italia, India og Indonesia er utgitt på mer enn 40 språk og har solgt over 10 millioner eksemplarer og filmatisert med Julia Roberts i hovedrollen. Oppfølgeren Evig din, en tviler forsoner seg med ekteskapet utkom på norsk i 2010.

Til toppen