En ny jord (Innbundet)

om å ta det indre bevissthetsspranget mot åndelig oppvåkning

Forfatter:

Vigdis Fretheim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 268
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A new earth
Oversatt av: Fretheim, Vigdis
ISBN/EAN: 9788204107862
Kategori: Selvutvikling
Omtale En ny jord

Mesterlig om åndelig oppvåkning

Av Eckhart Tolle, en av verdens fremste åndelige lærere og forfatter av klassikeren Det er nå du lever.

"Vi ønsker oss en ny verden, med fred og kjærlighet på tvers av landegrenser og religioner. Og vi venter på at noen skal ta det første skritt. Men det er du som må ta det første skritt for deg," sier Eckhart Tolle, og dermed for hele menneskeheten.

I En ny jord, den mest omfattende boken fra Eckhart Tolles hånd siden Det er nå du lever, deler han med oss sin dype innsikt i bevissthetens utvikling mot åndelig oppvåkning. Boken er utformet som en oppvåkningsprosess; mens du leser, vil det skje en endring i din bevissthet, en oppvåkning. Eventuelt vil boken sette fart på den prosessen som er i gang.

For deg som ønsker forandring - og som aner at forandringen må starte i ditt eget indre.

Den amerikanske talkshow-dronningen Oprah Winfrey har erklært at En ny jord er blant hennes personlige bokfavroritter.Hun valgte den nylig som månedens bok i hennes egen bokklubb og inviterete forfatteren til samtale på direkten. Det resulterte i at Eckhart Tolles amerikanske forlag umiddelbart måtte trykke opp boken i 1 million eksemplarer! Samtalene mellom de to topper nå podcast-listen på iTunes!

Oprah og Eckhart Tolle hr også laget en nettbasert seminarserie om boken. En halv million interesserte ville delta på første seminar, og dermed brøt nettserverne sammen!

Til toppen

Andre utgaver

A new earth
Engelsk Heftet 2009
Om forfatter Eckhart Tolle

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle er en åndelig lærer av verdensformat som gir oss innsikt i sannheter som har kraft i seg til å frigjøre oss som mennesker.

Til toppen