En sang fra fortiden (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Jan Chr. Næss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 506
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: A half forgotten song
Oversatt av: Næss, Jan Chr.
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205462151
Kategori: Romaner
Omtale En sang fra fortiden
Fylt med lidenskap og begjær er EN SANG FRA FORTIDEN en gripende roman om fortid og nåtid og om erindringens svikefulle natur.

Med Sunday Times-bestselgeren En sang fra fortiden skriver Katherine Webb en roman om lenge bevarte hemmeligheter og besettende kjærlighet..
1937. I en forblåst landsby ved kysten av Dorset har fjorten år gamle Mitzy Hatcher utholdt en vill og ensom oppvekst. Men ankomsten av den anerkjente kunstneren Charles Aubrey, sammen med sin eksotiske elskerinne og deres to døtre, endrer alt. I løpet av tre somre utvikler Mitzy et sterkt bånd til Aubrey-familien og en dristig forbindelse til Charles. Sakte begynner Mitzy å øyne en fremtidig hun aldri hadde trodd var mulig.- samtidig som en kraftig kjærlighet blusser opp i henne. En kjærlighet som vil vokse som hun gjør: fra uskyld til besettelse, fra barnslig forelskelse til noe langt mer farlig.
År senere blir en ung mann oppslukt av et bemerkelsesverdig portrett i et kunstgalleri. Portrettet viser en ung pike, og den hastige strektegningen bærer i seg både lengsel og ettertenksomhet. Fascinert av dette portrettet kommer spørsmålene som fører den unge mannen til det forblåste kystlandskapet i Dorset.- og til sannheten om de feberhete somrene for lenge, lenge siden.

Til toppen

Andre utgaver

En sang fra fortiden
Bokmål Innbundet 2013
En sang fra fortiden
Bokmål Ebok 2013
En sang fra fortiden
Bokmål Heftet 2019
En sang fra fortiden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
En sang fra fortiden
Bokmål Lydbok-CD 2013

Flere bøker av Katherine Webb:

Bøker i serien