En yogareise (Innbundet)

Om å finne seg selv gjennom yoga, pust og balanse

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202568290
Kategori: Selvutvikling
Omtale En yogareise

Det holder at du er deg!

Henriette Lien om sin egen vei til et ærlig og uredd liv

Henriette deler sine erfaringer med yogaens inntog i hennes eget liv og gir deg sine tanker og råd rundt betydningen av å ta vare på seg selv og stole på at man er god nok som man er. Hun tar deg  gjennom de viktigste yogaøvelsene som kan bidra til å skape en sunn kropp og et sunt sinn, og innvier deg i hva som gir henne nødvendig inspirasjon og et pusterom i hverdagen.

 

En yogareise kan du kan ha liggende på nattbordet eller skrivebordet, og ta frem hver gang du trenger en pause i hverdagen eller en motivasjonsdytt!

«Det er ikke alle perioder i livet hvor egentid er like lett å få til,» sier Henriette. «Kanskje tar småbarn eller en krevende sjef det meste av tiden din. Men har du tid til å se på tv, scrolle på telefonen eller nettbrettet, eller lese aviser, er det min mening at du også har tid til deg selv!»  For, som hun sant nok påpeker, vi har alle de samme 24 timene til disposisjon, og det er opp til hver og en hvordan vi bruker dem. Bokens tekster er basert på tanker som har kommet til henne under hennes egen alenetid. Tekstene bruker hun som hjelp til å bevisstgjøre seg selv. I En yogareise deler hun dem med deg, «for vi mennesker er ikke er så forskjellige når det kommer til hvilke behov vi har i livet vårt, hva vi trenger å fokusere på eller slippe tak i.»

Henriette oppfordrer deg til å sette av litt tid til meditasjon, gjøre noen pusteøvelser, kanskje strekke litt på kroppen eller trene styrke. I boken viser hun deg hvordan. «Alt henger sammen med alt, og derfor er det viktig å lytte til hva kroppen trenger og prioritere det, enten det er aktivitet eller ro,» sier hun og anbefaler deg å begynne i det små og øke antall repetisjoner etterhvert. «Legg ikke lista så høyt at det er vanskelig å gjennomføre. La det hele være en reise som du nyter i stedet for å ville komme i mål, for i mål kommer vi aldri, uansett,» sier Henriette.

«Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Yogamatten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. Regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel.» Henriette Lien

Til toppen

Andre utgaver