Energihealing 2 (Innbundet)

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 192
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dreamhealer, A Guide to Healing and Self-Empowerment
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788204156198
Kategori: Selvutvikling
Omtale Energihealing 2

I energiens forunderlige verden

"Lukk øynene, mamma," sa jeg og la hendene mine på hodet hennes. Hvorfor jeg gjorde det, vet jeg faktisk ikke. Det var som om jeg visste hva jeg skulle gjøre. Hun slappet av, og jeg følte at smertene forlot kroppen hennes og gikk inn i meg. Det gjorde grusomt vondt. Jeg gikk bort til sengen min og sank ned på den med en dundrende hodepine.

"Lukk øynene, mamma," sa jeg og la hendene mine på hodet hennes. Hvorfor jeg gjorde det, vet jeg faktisk ikke. Det var som om jeg visste hva jeg skulle gjøre. Hun slappet av, og jeg følte at smertene forlot kroppen hennes og gikk inn i meg. Det gjorde grusomt vondt. Jeg gikk bort til sengen min og sank ned på den med en dundrende hodepine.

Kari Kahrs

Slik oppdaget Adam healingevnene sine. Han hadde alltid hatt evnen til å se og føle energifelter omkring mennesker og alt som lever. Det han ikke skjønte, var at ikke alle andre hadde det på samme måten. Uten å være bevisst på hva han gjorde, fjernet han morens smerter. Det som lenge var et hyppig symptom hos henne, dukket senere aldri opp igjen. Healing ble en stadig større del av Adams liv. I begynnelsen behandlet han farens kolleger, som stort sett var plaget av gamle idrettsskader og smerter. Én hadde skadet nakken i en skiulykke femten år tidligere. Bare det å snu på hodet var vondt og vanskelig. Etter én behandling var bevegelsesevnen i nakken nesten normal igjen, og de kroniske smertene forsvant. Ryktet spredte seg gradvis, og unge Adam fikk det travelt ...

Oppdaterer kroppen
Alle lurer på hva det er Adam egentlig gjør, og han svarer: ”I bunn og grunn er vi alle energi. Det er også våre omgivelser og resten av universet, og i dette enorme energisystemet skjer det en stadig utveksling av informasjon. Det er denne informasjonen jeg fanger opp og bruker når jeg healer. Alle fysiske objekter utstråler informasjon. Jeg ser på informasjonen i klientens kropp i den nåværende tilstanden, merker meg problemområdene og sender ny informasjon til klienten som muliggjør en forandring i det såkalte kvantehologrammet i klientens kropp. Kroppens mål blir da å oppdatere det fysiske slik at det stemmer overens med den nyfunne informasjonen.”

Hva er et kvantehologram?
Når Adam gir healing, ser han klientens kropp som et hologram. Han ser alle organene og de indre strukturene i kroppen, og han ser alle energiblokkeringer som trer klart frem i forgrunnen. For ham er det da enkelt å gå inn og fjerne dem. Han påstår at vi alle har evnen til å gjøre det samme, det skal bare bevissthet og trening til!

Hologrammet Adam ser, beskriver han som et tredimensjonalt kart som inneholder all informasjon om personen som skal heales. Han ”går inn i” hologrammet og betrakter klientens kropp innenfra. Så bruker han sin egen energi, den andre personens energi og den omliggende energien for å fokusere på å fjerne energiblokkeringene som forårsaker sykdommen eller skaden. Når han ”er inne i” klienten, tar han også inn intuitiv kunnskap om problemet. Han innstiller seg også på forskjellige undergrupper med informasjon. Han sier at sinnet hans fungerer som en fjernkontroll som kan stille seg inn på forskjellige frekvenser og dermed gi flere hologrammer, av spesifikke organer, som han kan zoome seg inn og ut av etter behov.

Dette gjør han når han er fysisk til stede hos den som får healing, eller han kan se på et fotografi av vedkommende og opprette forbindelsen over avstand. Det spiller ingen rolle om klienten er i samme rom eller på andre siden av jordkloden. Ut fra de hologrammene han tar inn kan Adam manipulere energiblokkeringene han ser.

Intensjonens kraft
Universet består som Adam sier, av energi. Alt er forbundet med alt annet. Tanker og intensjoner er også energi. Derfor stråler alle intensjoner vi har kontinuerlig ut i universet og påvirker alt annet på sin vei. Det er intensjonene hos healer og den som mottar healing som får ting til å skje. Intensjon er drivkraften som kan manipulere energi- og informasjonssystemene.

Adam sier at intensjonen hos personen som mottar healing må være oppriktig for at det skal skje forandringer. Det handler om å ha et åpent sinn som kan akseptere at healing er mulig. All informasjon fra fortid og fremtid ligger der ute og er tilgjengelig. Alle oppfinnelser, medisinske kurer og kunnskap ligger i dette universelle energifeltet. Derfor er fjernhealing mulig. Det er mulig på grunn av vår iboende gjensidige forbindelse med hverandre og med alt annet i vårt univers.

Visualisering leder immunsystemet
Er du god til å fantasere, god til å se ting for ditt indre blikk? I likhet med en annen kjent healer, Matthew Manning, sier også Adam at da kan du lett få nærkontakt med ditt eget immunsystem og veilede det til å helbrede deg selv. Se deg selv i den tilstanden du ønsker å være i. Gjør det i så detaljert du bare kan. Se for deg at du gjør det du har lyst til å gjøre. Kjenn hvordan det føles å være der. Hør lydene du ønsker å høre omkring deg. Kjenn duftene. Adam sier at hvis vi setter av noen minutter hver dag til visualisering vil vi fort merke at kropp og sjel får det bedre.

Jo dyktigere vi er til å visualisere, desto enklere er det å helbrede seg selv og andre. Adam sier at når vi visualiserer, er det viktig å ha klart for seg at det kommer til å fungere. Med andre ord: Hvis du overbeviser deg selv om at kroppen din blir helbredet, vil du handle med utgangspunkt i denne overbevisningen og dermed øke mulighetene til å helbrede deg selv. Husk at visualisering ikke er begrenset av de fem sansene. Evnen til visualisering begrenses kun av fantasien, som er ubegrenset!

Egen helse er eget ansvar
Hva er den største ubrukte ressursen i moderne medisin? Det er den selvhelbredende kraften i hvert eneste menneske. Allikevel legger millioner av mennesker ansvaret for sin personlige helse i andres hender. I mange tilfeller blir sjelden den underliggende årsaken behandlet. Adam oppfordrer oss alle til å ta ansvar for egen helse. Han forteller at når han forener sine energier med en annen persons energisystem, gir det gjenklang på vedkommendes frekvens, noe som vanligvis har sterk innvirkning på hans eller hennes immunsystem. Han sier at når vi forstår den viktige forbindelsen mellom immunsystemet og sinnet og hvordan de fungerer som en integrert helhet, kan vi utrette det samme i vår egen kropp.

Adam hevder at healeren ikke utfører healingen direkte. Healeren skaper ganske enkelt en effektiv forbindelse for å forenkle helbredelsesprosessen. Healeren leder kroppen vår i riktig retning for healing. Det er vi selv som må gjøre resten av jobben. Det er vårt eget valg om vi vil røyke, drikke, ta medikamenter, bekymre oss eller pådra oss unødvendig stress. I siste instans er det den enkeltes ansvar å helbrede seg selv. Adam sier at han ikke behandler personer som ikke aksepterer at de selv må delta aktivt i healingen. Han forteller at han til tider setter klare grenser for dem som ikke greier å slutte med å ta valg som påvirker helsen negativt. Han er også forundret over at mange er interessert i energihealing kun som en siste utvei, ikke som et alternativ før de eventuelt må gå inn på mer inngripende behandlingsformer. Men det kan vi som har tilgang på bøkene hans, lett gjøre noe med!

Til toppen

Om forfatter Adam

Adam er en kanadisk gutt i 20-årene som allerede i flere år har delt sine erfaringer og evner med tusenvis av mennesker. Adam holder seminarer der deltakerne får mulighet til å oppleve hvordan energihealing føles og lære hvordan de kan utføre det samme på seg selv.
Adam har også skrevet Drømmehealeren (2007) og Energihealing 1 (2008).
www.dreamhealer.com

Til toppen