Energityvene (Innbundet)

utmattelse i sykdom og hverdag

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 386
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203293979
Kategori: Familie og helse
Omtale Energityvene

Møtt veggen, eller nær ved?

Dette er boken for deg som lider av vedvarende utmattelse eller har hatt nærkontakt med den berømmelige veggen. Det er også boken for deg som føler deg sliten, og den har også mye å fortelle pårørende og helsepersonell som møter personer med utmattelse.

Vedvarende utmattelse rammer mange, enten alene eller som symptom forbundet med alvorlig sykdom, sier de tre forfatterne, Torkil Berge, Lars Dehli og Elin Fjerstad som alle er kliniske psykologer. Utmattelsen er en stor energityv som hindrer oss i å være i jobb eller å være den partneren, forelderen, vennen og familiemedlemmet vi ønsker å være.

Med fyldig faglig bakgrunn og rik klienterfaring retter forfatterne søkelyset mot tilstanden som langt på vei kan forstås som en vanlig lidelse, men som likevel ikke er lett å forstå. Utmattelse rammer flest, plager mest og forstås minst, hevder forfatterne. De stiller en rekke relevante spørsmål om utmattelse og gir nyttige og omfattende svar og praktiske råd.

Uansett hva årsaken er og hvordan utmattelsen arter seg, har alle som lider samme utfordring: ta vare på mulighetene til et godt liv. Hvordan leve et best mulig liv når kreftene som kreves, ikke er der, er forfatternes hovedanliggende. De legger vekt på hva du og dine nærmeste kan gjøre for å få det bedre i hverdagen.

Utmattet ved tanken på å lese en bok om utmattelse? Les det du orker og på den måten det passer for deg! oppfordrer forfatterne. Deres ønske er at boken skal hjelpe deg til å vinne hverdagen. Du trenger heller ikke å lide av utmattelse for å ha glede av Energityvene. Den som til tider kjenner at hun ikke har ork til å gjøre alt hun bør (!) gjøre, vil få god hjelp til å ta noen praktiske grep.

Til toppen

Andre utgaver

Energityvene
Bokmål Ebok 2016
Energityvene
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Torkil Berge, Lars Dehli og Elin Fjerstad: