Englenes budskap om håp (Heftet)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Message of Hope from the Angels
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202457372
Omtale Englenes budskap om håp

Livet blant englene

Lorna Byrne ser engler like tydelig som du og jeg ser andre mennesker. I tidligere bøker har hun fortalt sin egen historie som klarsynt og beskrevet de første møtene med engler, hvordan de ser ut og hvorfor de er blant oss. I denne boken viser hun hvordan du ber dem om hjelp til å få et lettere og lykkeligere liv, og fremfor alt hvordan du får håpet tilbake.

Med en rekke eksempler på den guddommelige energien som omgir oss alle hele tiden.

Til toppen

Andre utgaver

Englenes budskap om håp
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Lorna Byrne:

Om forfatter Lorna Byrne

Lorna Byrne ble født i Irland i 1953. Mange barn ser engler, men mister denne evnen når de blir eldre. Lorna fortsatte. I 2008 skrev hun boken Engler i mitt hår som ble en internasjonal bestselger. Den er nå oversatt til 26 språk og utgitt i mer enn femti land. Så fulgte Trappene til himmelen som også plasserte seg på bestselgerlisten, og likeledes Englenes budskap om håp.

Lorna Byrne er enke, hun har fire barn og lever et fredelig liv på den irske landsbygda. www.lornabyrne.com

Til toppen

Utdrag

Skytsengelen til den vesle jenta var enorm. Den tårnet seg over henne og omsluttet henne – som en halvsirkel som buet seg rundt henne mens hun lekte på gresset med den lille svarte og hvite hundevalpen sin. 

Jeg var på vei gjennom området rundt Kilkenny Castle da jeg fikk øye på henne, og jeg fortsatte å se på henne mens jeg gikk. Engelen gjorde det jeg ser mange skytsengler gjøre når de er sammen med barn – mens barnet satt der og moret seg med valpen, gjorde den seg mindre så den ikke skulle overskygge henne totalt. 

Skytsengelen ga ikke inntrykk av å være hverken mannlig eller kvinnelig. Den skinte i en gyllen farge som minnet om rav. Klærne som var drapert over den, så ut til å være laget av enorme, ovale, ravgule perler. Jeg så at lyset reflekterte i dem, noe som ga inntrykk av en uvanlig dybde hos engelen. 

Ansiktet til denne skytsengelen var nesten helt rundt og svært gjennomskinnelig. Det er umulig å beskrive den kjærligheten som strålte ut fra ansiktet til denne engelen når den så ned på barnet. Øynene var som krystall, men likevel fulle av liv. Ofte har englenes øyne ingen farge, på samme måte som stjernene ikke har noen farger. Men jeg så en antydning til den vakre, ravgule fargen stråle ut gjennom engelens øyne. Jeg smilte ved synet av all denne skjønnheten. Skytsengelen smilte tilbake til meg, for den visste at jeg betraktet dem. 

Skytsengelen knelte ned ved siden av den vesle jenta og rakte frem hånden ved siden av barnets hånd for å delta i leken med valpen. Det så ut som engelens hender var større og mer strålende enn resten av den. Hendene var lange og slanke, og likevel enorme. De var gjennomskinnelige, og de hadde den samme vakre, ravgule fargen. Fingrene på hånden var utstrakt så jeg kunne se lyset og bevegelsen inne i dem. 

Jeg så hvordan skytsengelens lysende fingrer beveget seg, fulle av vennlighet, kjærlighet og omsorg for den vesle jenta og valpen hennes, og jeg snakket til engelen uten ord, og spurte: "Kan hun kjenne at hånden din er der?" Skytsengelen rakte frem hånden og rørte ved hånden til den lille jenta igjen, og svarte: "Se her, Lorna." Barnet brøt ut i en henrykt latter, og jeg visste med en gang at hun kjente berøringen av skytsengelens hånd.

Til toppen