Ergoterapi (Heftet)

mangfold og muligheter

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 218
Forlag: Orkana akademisk
Språk: Flerspråklig , Bokmål , Nynorsk / Engelsk
ISBN/EAN: 9788281042568
Kategori: Fysioterapi
Omtale Ergoterapi
I 2015 fyller ergoterapeututdanningen ved UiT Norges arktiske universitet 25 år. I denne boken belyser et knippe ergoterapeuter ulike aspekter ved utdanning og fagutøvelse i en helsetjeneste i endring.

Det blir stilt nye og høye krav til helsefaglige profesjonsutøvere. De skal ha digital kompetanse, være fleksible, ha evne til å levere kunnskapsbaserte tjenester og til å innta en innovativ og dynamisk holdning til egen rolle og yrkesutøvelse. Denne boken viser hvilke virkemidler og verktøy ergoterapeuter har for å legge til rette for å utdanne kreative og kompetente fagutøvere som skal kunne tilfredsstille de nye kravene og kunne håndtere endringer i samfunnet. I boken belyses ulike perspektiver og pedagogiske metoder for å vise sentrale forhold i ergoterapistudentenes lærings- og danningsprosess. Videre fremheves ergoterapifagets mangfold og muligheter i et lokalt, nasjonalt og internasjonalt perspektiv.


Redaktører er Cathrine Arntzen, Astrid Gramstad og Rita Jentoft, Institutt for helse- og omsorgsfag, Det helsevitenskapelige fakultet, UiT Norges arktiske universitet

Bla i boken her http://issuu.com/orkana/docs/ergoterapi.pdf

Til toppen