Et spørsmålstegn er et halvt hjerte (Innbundet)

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Elin Boals er tidligere modell, nå en ettertraktet motefotograf. Hun bor i en glamorøs leilighet på Manhattan i New York, sammen med ektemannen Sam og tenåringsdatteren Alice. Fasaden er perfekt. 

Men en dag kommer et brev fra barndomsvennen Fredrik som gjør at det fine bildet begynner å slå sprekker. Brevet påminner henne om den fortiden hun har gjort alt for å fortrenge. En fortid som ikke engang hennes nærmeste kjenner til. Det hendte noe svært dramatisk under oppveksten på Gotland som fikk Elin til å flykte som tenåring, for aldri mer å se seg tilbake.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ett frågetecken är ett halvt hjärta
Oversatt av: Engen, Kari
ISBN/EAN: 9788202609702
Kategori: Romaner
Omtale Et spørsmålstegn er et halvt hjerte

Elin er en fremgangsrik fotograf i New York, hun er gift med Sam og sammen har de en 17 år gammel datter. En dag får hun brev fra barndomsvennen Fredrik, han som var hennes livbøye under den fattige oppveksten på Gotland. Brevet minner henne på den fortiden hun har gjort alt for å fortrenge, og som ikke engang hennes nærmeste kjenner til.

Med dette uventede livstegnet kommer minnene tilbake, og hun fylles med skam over det hun en gang gjorde, det som fikk henne til å flykte og aldri mer vende tilbake.

Til toppen

Andre utgaver

Anmeldelser Et spørsmålstegn er et halvt hjerte

«Fantastisk, fin og gripende!» 
Jennies Boklista 

«Sofia Lundberg har gjort det igjen, bare enda bedre. … Les, les, les!!! Svært godt fortalt, og jeg ser virkelig frem til flere bøker av henne.» 
Boklusens Bokblogg

Til toppen