Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn (Innbundet)

Slik virker de . Slik bruker du dem

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202610784
Kategori: Familie og helse
Omtale Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn

Eteriske oljer fra aromatiske planter har vært brukt i folkemedisinen i uminnelige tider. I Eteriske oljer for kropp, sjel og sinn deler Gry Hammer sin erfaring med og kunnskap om eteriske oljer, eller aromaoljer som de også kalles, om hvordan de virker og hvordan de brukes. Forfatteren gir praktiske råd om hvordan hun bruker oljene i hverdagen, enten det er i kremer, i husapoteket, eller i rengjøringen av hus og hjem. Du får oppskrifter på oljeblandinger mot forkjølelse, eksem, urolig søvn, blankt hår, sunn hud, hodepine, tannverk, desinfiserende rengjøring, med mer.

For Gry Hammer og mange med henne er bruk av eteriske oljer i hverdagen også en viktig og sanselig del av en naturlig og grønn livsstil, og mange synes det gjør godt å være omgitt av deilige og beroligende og oppkvikkende dufter i hverdagen.

Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er lidenskapelig opptatt av å ivareta hele mennesket. Hun er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs, både i fermentering og eteriske oljer. Gry er faglærer i matkunnskap og matproduksjon ved Tunsberg medisinske skole. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen fra jordtilbord.no.

Til toppen

Flere bøker av Gry Hammer: