MVA-kommentaren av Ole Gjems-Onstad, Tor S. Kildal, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen og Roy K. Kristensen (Ebok)
Ebok

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , , , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 952
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.48 MB
Filformat: PDF
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205467033
Kategori: Jus
Omtale MVA-kommentaren
MVA-kommentaren er et praktisk og nødvendig verktøy for å arbeide med det omfattende rettsområdet som merverdiavgiften nå utgjør.

MVA-kommentaren dekker behovet for grundige kommentarer til merverdiavgiftsloven 2009, som trådte i kraft 1. januar 2010. Boken inkluderer også kompensasjonsloven 12. desember 2003 nr. 108 for kommuner mv., og den kommenterer merverdiavgiftsforskriften, stortingsvedtaket om merverdiavgift for 2016, samt behandler de relevante bestemmelser i bokføringsloven og bokføringsforskriften, skattebetalingsloven og tolloven. Boken er oppdatert med lovgivningen frem til og med endringslov 18. desember 2015 nr. 118, i kraft 1. mars 2016, og for rettspraksis til 1. februar 2016.
MVA-kommentaren er et praktisk og nødvendig verktøy for å arbeide med det omfattende rettsområdet som merverdiavgiften nå utgjør. Det gjelder særlig for en rekke næringsdrivende, revisorer, advokater, regnskapsførere, økonomiledere i kommuner mv., samt ansatte i den offentlige avgiftsforvaltning.
Merverdiavgiften blir økonomisk stadig viktigere og griper inn i stadig flere transaksjoner. Enhver som arbeider med salg, fusjoner mv. av forretningseiendommer, må i dag kjenne til sider ved merverdiavgiftsreglene. Også studenter ved revisorstudiene og ved spesialiseringskursene på enkelte masterstudier vil ha stort utbytte av MVA-kommentaren.
Femte utgave er revidert av Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen og Roy K. Kristensen.

Til toppen

Andre utgaver

MVA-kommentaren
Bokmål Innbundet 2016

Flere bøker av Ole Gjems-Onstad, Tor S. Kildal, Cecilie Aasprong Dyrnes, Anders B. Mikelsen og Roy K. Kristensen: