Fargelegg ditt år!

Kalender 2017 + 12 kort

Pakken inneholder en veggkalender (21,5 x 28 cm med spiral) med 12 nydelige naturmotiver og sitat for hver måned. Du får også 12 doble kort med konvolutter (12,5 x 14 cm) som du også kan fargelegge.

 

 

Fantastisk fine tegninger å fargelegge. Koselig og henge opp etterpå.  Kjempegøy hobby!
Tone, Horten

Innbinding:
Utgivelsesår: 2016
ISBN/EAN: 7071333019796
Omtale Fargelegg ditt år!

Slipp hånden løs!

Designeren Cecilie Okada inviterer deg til avstressende stunder med fargelegging. Slipp hånden løs i din egen fargesymfoni!

Veggkalender 21,5 x 28 cm med spiral, 12 naturmotiver og en affirmasjon for hver måned. 250 g matt papir. En tykk papplate stiver av kalenderen, og sørger for at den henger loddrett på veggen.

Farger gir energi – velg dem du tiltrekkes av og mediter over månedens affirmasjon når du i ro og mak lar blyantene fylle Cecilies lekne illustrasjoner med alle regnbuens farger, og enda flere!

12 doble kort med konvolutter, 12,5 x 14 cm med naturmotiver. 300 g matt papir.

 

Cecilie Okada har illustrert en rekke bøker, visdomskort og kunstkalendere både i Norge og internasjonalt. I den senere tid har hun tegnet mønstre for japanske interiørprodukter, vesker, mobiltelefonetuier med mer og stilt ut på Barcelona Design Museum (DHUB). Hun jobber også med grafisk design.

Cecilie kommer opprinnelig fra naturskjønne Jeløya utenfor Moss, men bor nå blant høyhus og skyskrapere i Millionbyen Kobe i Japan. Hun nyter likevel godt av et frodig grønt belte som omgir den lille, kunstige øya hvor hun bor, og hvor hun deler studio med en gjeng driftige damer. www.cecilieo.com

Til toppen