Farlige forhold av Viveca Sten (Lydbok-CD)

Farlige forhold (Lydbok-CD)

Serie: Sandhamn-serien 6

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Strøm, Haakon
Spilletid: 11:16
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: I farans riktning
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Sandhamn-serien
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202480745
Kategori: Lydbøker voksne og Krim og mysterier
Omtale Farlige forhold

Gysende skjærgårdskrim

På julaften sjekker den kjente krigskorrespondenten Jeanette Thiels inn på Seglarhotellet i et forblåst og iskaldt Sandhamn. Hun virker jaget, og ting tyder på at hun er fryktelig syk. To dager senere blir hun funnet død i en snøfonn utenfor hotellet. Kriminalinspektør Thomas Andreasson har lenge opplevd jobben som en belastning for familielivet, men må likevel avbryte juleferie for å etterforske det som viser seg å være et drap.

Thomas finner straks ut at mange kan ha hatt motiv for å ønske livet av Jeanette. I tillegg til å ha dekket potensielt farlige saker både i Sverige og i krigssoner verden over, kjempet hun en årelang kamp mot sin eks-mann Michael, som til nå har hatt eneomsorgen for tenåringsdatteren deres Alice. Mens Thomas nøster i alle trådene, inntreffer flere dødsfall…

Samtidig hanskes Thomas’ barndomsvenn Nora Linde med sine problemer. Hennes profesjonelle ære som jurist settes på spill, og hun tvinges til å ta en beslutning som vil forandre livet hennes for alltid.

Farlige forhold er et åndeløst spennende vinterdrama hvor troverdige karakterer er vevd inn i et genialt plott. En historie om brutte løfter, fortrengte minner og uutslettelig skam.

Til toppen

Andre utgaver

Farlige forhold
Bokmål Innbundet 2015
Farlige forhold
Bokmål Ebok 2015
Farlige forhold
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Farlige forhold
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Farlige forhold
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Viveca Sten:

Bøker i serien