Finding Your Life's Purpose (DVD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: DVD
Utgivelsesår: 2008
Spilletid: 93
Forlag: Fønix Musik ApS
ISBN/EAN: 5709027513566
Omtale Finding Your Life's Purpose

Livet handler om å være, ikke gjøre

De fleste av oss søker en mening med vårt liv, noe som lodder dypere enn det vi til daglig gjerne fyller det med. Dessverre er det ofte slik at jo mer vi søker, desto mer fyller vi livet med i den tro at vi en vakker dag vil finne akkurat det der utenfor oss selv som vil åpenbare seg som selve Meningen med vårt liv ... ”Men sannheten er,” sier den verdenskjente åndelige veilederen Eckhart Tolle, ”at meningen ikke finnes utenfor oss selv; den er i oss og i hvert øyeblikk vi lever.”

Eckhart Tolle har gjennom flere bøker og nå også på DVD gjort det til sin oppgave å la oss forstå at meningen med livet er å være. Ikke gjøre en hel masse for så å være litt, liksom, men være mentalt og sjelelig til stede i alt du gjør, enten du vasker gulvet eller sitter på konsert. Å være til stede i hvert øyeblikk av ditt liv er den sanne meningen med ditt liv – for i kjølvannet følger nettopp det du søker: sinnsro, dyp livsglede og en sann opplevelse av deg selv og virkeligheten.

Til toppen

Flere bøker av Eckhart Tolle:

Om forfatter Eckhart Tolle

Eckhart Tolle er en åndelig lærer av verdensformat som gir oss innsikt i sannheter som har kraft i seg til å frigjøre oss som mennesker.

Til toppen