Finn din indre healer (Heftet)

En gripende personlig beretning om å utvikle sine helbredende evner

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Om forfatterens egenutviklede healingmetode som identifiserer og fjerner de grunnleggende årsakene til og utslagene av sykdom. Kloke betrakninger omkring vanskelige livssituasjoner vi alle møter og med praktiske øvelser i energihelbredelse.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Discovering the Healer Within
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202571801
Omtale Finn din indre healer

Du kan helbrede deg selv - og det er på tide å huske hvordan du gjør det!

Ved hjelp av bemerkelsesverdige eksempler fra sitt eget familieliv og fra arbeidet med klienter viser Anysia Marcell Kiel hvordan du kan vekke til live dine egne kraftfulle helbredende evner.

Tar vi et skritt tilbake fra situasjoner som skremmer oss, og fjerner følelsene, oppdager vi at opplevelsene ble gitt oss med kjærlighet og for vårt høyeste beste. Kanskje hadde du en lite omsorgsfull mor eller opplevde avvisning fra en forelder? Hva lærte sjelen din av den erfaringen? Antakelig styrke og uavhengighet. Kanskje hadde sjelen din behov for å lære denne leksen tidlig i livet, som en forberedelse til det intense arbeidet den skulle utføre som voksen. Ser vi på alt som skjer oss gjennom sjelens øyne, på et sjeleplan i stedet for et emosjonelt plan, vil vi forstå hva våre livsopplevelser egentlig handler om. De som utfordrer oss mest i dette livet, har de største gavene å gi oss og hjelper oss til den største veksten.

Varme hender
«En kveld mens jeg satt og så på TV, oppdaget jeg at håndflatene mine på mystisk vis begynte å utstråle varme. Jeg gned dem mot hverandre, og temperaturen steg. Jeg hadde en følelse av å ha en roterende plate midt i hver hånd. Jeg la hendene midt på brystet. I løpet av få minutter spredte en kraftig varme seg gjennom hele kroppen, som innga fred. Noen dager senene nevnte jeg opplevelsen for en kusine. Hun sa at håndchakraene mine hadde åpnet seg, og at det var vanlig for naturlige helbredere å oppleve at disse åpner seg av seg selv.»

Til tross for varme hender legger Anysia i sin healingmetode ikke hendene på klientens kropp i det hele tatt. «Jeg arbeider om lag femten centimeter over den fysiske kroppen. Jeg bruker heller ikke håndstillingene eller symbolene fra reiki. I stedet arbeider jeg rent intuitivt med en oversanselig skanning som viser meg hvor jeg skal gå. Jeg plasserer hendene over den aktuelle delen av personens kropp, og avleser energien og erfaringene som har satt avtrykk, før jeg sletter avtrykkene. Jeg etablerer en balanse mellom personen og sjelen, og derav navnet Soul-Centered Healing. Jeg fikk både navnet og metoden av åndeveilederne mine for å hjelpe folk til å finne årsakene til at de manifesterer sykdom, fjerne dem og komme i harmoni med sin livsvei.»

Vår oversanselige kraftstasjon
Halschakraet midt i strupen styrer den fysiske halsen, bihulene, ørene og skjoldkjertelen. Dette energisenteret gjør det mulig for oss å forsvare oss og gi uttrykk for vår sannhet. På et metafysisk nivå huser det tre av våre oversanselige evner, og derfor kaller Anysia det vår oversanselige kraftstasjon. Evnene som er lokalisert der, er klarhørthet, klarluktesans og klarsmaksevne. «Da jeg holdt hånden over dette området hos min venninne Heather, var chakraet på størrelse med en golfball i stedet for den normale størrelsen, som er omtrent som en baseball eller et voksent menneskes håndflate. Energien var treg og seigtflytende, som honning; jeg så at det huset problemer med moren hennes som burde vært formidlet, men som i stedet var fanget i dette energisenteret.

Det viktige hjertechakraet
«Jeg holdt hendene over Marys hjertechakra og oppdaget at energien beveget seg mot klokken, en energetisk bekreftelse på at hun sendte ut mer kjærlighet enn hun fikk tilbake. Dette hadde skapt en dyp bitterhet i henne. Jeg ga henne et anheng og øredobber i larimar, en nydelig, myk, blågrønn stein som i tillegg til å være vakker bidrar til å helbrede hjertechakraet og halschakraet og styrke kjærlige forhold mellom sjelefrender. Jeg tenkte at det ville være nyttig for Mary ettersom hun arbeidet med å lege problemer i forholdet til ektemannen. Halskjedet hang perfekt, rett over hjertechakraet. Hun fikk også en stor rosenkvarts av meg, da krystallens vibrasjon høyner frekvensen av kjærlighet i omgivelsene. Jeg ba henne plassere steinen i det rommet der hun og ektemannen tilbrakte mest tid. Hun gjorde alt, men ikke det viktigste, som var å velge seg vekk fra et nedbrytende forhold, som til slutt fikk overtaket.» 

Litt over et år etter at Mary døde, besøkte hun Anysia. Hun sto ved fotenden av sengen en natt og sa at ektemannen kom til å trenge hjelp, han holdt på å drikke seg i hjel. Hun ba Anysia hjelpe ham med overgangen. Men Anysia nølte, for hun opplevde at han var skyld i Marys sykdom og død. Men det var faktisk meningen at det skulle være slik for de to, svarte Mary, for de to hadde en hellig overenskomst der hun skulle fortsette å gi ham betingelsesløs kjærlighet, slik hun hadde gjort i livet sitt, og spesielt nå fra den andre siden. Hun oppfordret Anysia til å oppgi sin bitterhet og føle kjærlighet til sjelen hans som var under helbredelse. «Gjør alt med kjærlighet,» var oppfordringen til Anysia.

Alzheimer og demens
«Selv om Frances ikke kunne snakke med meg, presenterte jeg meg for henne,» skriver Anysia og forteller om sitt møte med en av flere demente: «Straks jeg holdt hånden over hodet hennes, hørte jeg henne si telepatisk at hun følte seg fanget og innestengt. Etter hvert som energien ble overført til henne gjennom mine hender, ble den sterkere. Det var som om hun skulle ha en magnet på toppen av hodet. Så hørte jeg min åndelige veileder Nanny si at det var en manglende forbindelse mellom ånd og kropp hos pasienter med alzheimer og demens. Ånden visste at tiden var inne til å dra, men forbindelsen mellom kropp og ånd var brutt, så kroppen ble værende. Jeg spurte hvordan hun visste dette, og hun sa at det var en del av jobben hennes på den andre siden. Hennes oppgave var å hjelpe disse pasientene, for de brøt ikke alltid opp når de egentlig burde gå over.»

Fysisk død er en fortsettelse av livsprosessen. Sjelen forlater den fysiske kroppen og går videre til ånderiket. Alle fortsetter å vokse og utvikle seg på den andre siden. Mange tror at de automatisk blir løftet opp på samme nivå som høyt utviklede sjeler som moder Teresa når de dør, men det er ikke tilfellet. Alle fortsetter på den andre siden på det samme nivået som de befinner seg på når den fysiske døden inntreffer. Når de kommer over, får sjelen tildelt en jobb, og viderefører prosessen med lærdom og utvikling. Sjeleoppgaver på den andre siden kan omfatte arbeid med mennesker på jorden, med åndeveiledere, eller med ånder i åndeverdenen eller et sted midt imellom.

«Jeg kan ikke helbrede noen», sier Anysia, til tross for sine kraftfulle evner som bokens mange historier vitner om. Det hun sier, er at hun kun er en kanal for helbredende energi, slik vi alle er: «Jorden utstråler sin egen helbredende energi fra bakken. Den strekker seg opp gjennom alt den er forbundet med – trær, gress, sand og planter. Energien er alltid tilgjengelig som hjelp til helbredelse – alt vi trenger å gjøre er å koble oss på den. Vi har fått tildelt alle de hjelpemidlene vi trenger i dette livet. Det er bare et spørsmål om å finne frem til dem og benytte seg av dem.»

I boken deler Anysia enkle, men virkningsfulle øvelser som utføres både hjemme og ute i naturen, for å etablere kontakt med den helbredende energien og holde den og deg selv ren og høyfrekvent.

Til toppen

Andre utgaver

Finn din indre healer
Bokmål Ebok 2018
Utdrag

Gjennom størstedelen av livet mitt lurte jeg på hvorfor jeg kunne se, føle og høre noe andre mennesker ikke kunne oppfatte. Uforklarlige lyder hadde alltid et ansikt – noen ganger et kjent ansikt, men som regel var det et vilt fremmed menneske som snakket et stumt språk. Jeg kunne oppfatte og oversette disse tause ordene for andre som ikke kunne høre dem. Det eneste positive ved dette var når mottakeren av budskapet bekreftet de detaljene jeg formidlet til dem.

På grunn av den strenge, katolske oppdragelsen min, som ikke eide rom for klarsynte talenter eller kommunikasjon med ånder, og en nærfamilie som virkelig ikke ante hva de skulle stille opp med evnene mine, forsøkte jeg å blokkere de oversanselige opplevelsene mine for å bli like «normal» som alle andre. Men da jeg fikk sønnen min, Brayden, var han i stand til å se, fornemme og høre alt dette som ikke er merkbart for de fleste mennesker. Han var bare tre år gammel første gang jeg ble klar over dette. En morgen da han sto inne på soverommet mitt, pekte han på døren til badet og sa, rolig og avslappet: «Jeg ser barn.» Jeg så dem, jeg også – de sto der og betraktet oss uten å si noe. Jeg oppfordret ham til å beskrive utseendet deres, og han gjenga i detalj alt det jeg selv så: den lille gutten i grønn overdel og brune shorts som sto hånd i hånd med en liten pike på omtrent samme alder, kledd i en hvit solkjole. Jeg ble fylt av en følelse av fred da det gikk opp for meg at det var en grunn til at Gud hadde sendt meg denne spesielle sjelen. Denne fredfylte forankringen ble enda sterkere da datteren min, Briella, ble født, for hun hadde også disse evnene. Jeg ville ikke at de skulle vokse opp slik jeg selv hadde gjort, med følelsen av å være en bevinget sommerfugl som ble holdt nede av sommerfugllarver. Fra den dagen av har jeg akseptert og satt pris på evnene mine. Ved å gjøre det håpet jeg at Brayden og Briella ikke ville skjule vingene sine når de vokste opp, men i stedet føle seg fri til å spre dem ut og sveve dit livet fører dem hen.

Mens jeg arbeidet med evnene mine, visste jeg at jeg ikke ønsket å foreta readinger for folk, for det virket ikke riktig for meg. Men jeg visste ikke hva den guddommelige hadde planlagt for meg i stedet. Jeg var usikker på hvorfor han hadde skapt sønnen min og meg slik, men det var mer enn et sammentreff. Jeg tok aldri noen kurs for å utvikle meg som klarsynt eller medium, for disse evnene var aktivert hos meg fra fødselen av. Alt jeg lærte om evnene mine, ble formidlet fra dem som er i ånden, blant andre min mormor, Nanny. Jeg fortalte Brayden alt jeg lærte om ånder, energi og klarsynt bevissthet.

Til toppen

Om forfatter Anysia Marcell Kiel

Anysia Marcell Kiel er et helbredende medium og har kunnet snakke med ånder siden hun var barn. Hun er opptatt av å hjelpe andre til å utvikle sine healerevner og har utviklet sin egen metode: Soul Centered Healing. Hun har skrevet flere prisbelønnede bøker og er bosatt i New Jersey med sine to barn som begge har arvet hennes evner. www.anysiakiel.com

Til toppen