Finn din indre kraft (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 240
Forlag: Stenersens forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272014703
Kategori: Selvutvikling
Omtale Finn din indre kraft

Hva er egentlig healing?

Få er bedre egnet til å svare på det enn lege og naturmedisiner Audun Myskja, med over 30 års erfaring fra området.

Hva er egentlig healing?

Få er bedre egnet til å svare på det enn lege og naturmedisiner Audun Myskja, med over 30 års erfaring fra området.

Boken om Snåsamannen, som kom ut for snart et år siden, startet en omfattende diskusjon her til lands om sannhetsinnholdet i det vi kan erfare, men ikke bevise. Den som for lengst hadde erkjent at virkelighetens sanne natur ikke kun er fysisk, kunne ikke annet enn glede seg over at fenomenet healing, den alternative terapiverdenens røde tråd, viste seg å engasjere bortimot hele nasjonen. Slik sett er Snåsamannen å regne som en døråpner for mange som jobber innenfor samme område, men som er blitt møtt med skepsis.

”Finn din indre kraft er delvis utløst av den livlige debatten og store interessen for healing som preget Norge i 2008 og 2009,” sier Audun Myskja. ”Samtidig har jeg det siste tiåret vært vitne til en stille eksplosjon i interessen for healing og liknende fenomener knyttet til helbredelse. ’Snåsadebatten’ er derfor noe som uansett ville ha tvunget seg fram, ettersom stadig flere mennesker blir berørt og utfordret av healing og det mange kaller ’energimedisin’ –  forestillingen om at det finnes energifelter og strømmer som styrer vår helse og livsopplevelse.

Med over 30 års erfaring innen healing gir Audun Myskja deg et godt innblikk i hva healing er, hvordan det virker og hva vi vet om det. Hovedvekten i boken ligger imidlertid på hvordan du selv kan bli din egen helbreder ved å ta i bruk dine uutnyttede ressurser. Som forfatteren selv sier: ”Uansett om dette er nytt eller kjent stoff for deg, uansett om du er skeptisk, nysgjerrig eller finner gjenklang og gjenkjennelse, håper jeg at du kan finne noe av verdi, til utprøving og ettertanke.

Finn din indre kraft er et kjærlighetsbarn, sprunget ut av essensen i min livserfaring og legegjerning og sannsynligvis den mest personlige fagboka jeg noen gang kommer til å skrive.”
Audun Myskja

Til toppen

Andre utgaver

Finn din indre kraft
Bokmål Heftet 2010
Finn din indre kraft
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Audun Myskja:

Om forfatter Audun Myskja

Audun Myskja er spesialist i allmennmedisin, faglig leder ved Senter for livshjelp i Ski og overlege med ansvar for forskning på musikkterapi ved Bergen Røde Kors sykehjem.
Han tok utdanning innenfor alternativ behandling på 1970-tallet og har drevet kurs- og foredragsvirksomhet i over tjue år. Myskja har flere bøker bak seg, blant annet Blomstermedisin til vekst og helbredelse, Den musiske medisin, Leve med kreft og På vei mot en integrert medisin.

Til toppen