Finn dine lykketall (Innbundet)

168 veier til tallenes iboende velstandskraft

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 168 Ways to Harness your Lucky Numbers
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202330941
Kategori: Selvutvikling
Omtale Finn dine lykketall

Lykketall - ren magi?

Hvem kunne vel ikke tenke seg litt mer av livets goder? I Finn dine lykketall - 168 veier til rikdom, suksess og lykke viser Lillian Too, en av verdens fremste feng shui-eksperter, deg hvordan. Det er bare å ta tallene i bruk, og når du kjenner lykketallene dine, åpner mulighetene seg! Tallene som skaper gode og lykkebringende vibrasjoner i deg er bestemte ensifrede tall som blant annet kan utledes av fødselsdato og navn. Det disse tallene kan fortelle, kan bli din personlige oppskrift på suksess.

I Finn dine lykketall – 168 veier til rikdom, suksess og lykke beskrives 168 effektive måter for å forstå tallene og bruke dem til å maksimere gode muligheter på de fleste av livets områder. Men hvorfor akkurat 168? Tallet er ikke tilfeldig; i den gamle kinesiske numerologien er 1, 6 og 8 den mest lykkebringende tallkombinasjonen for fremgang!

Når du forstår hvordan tallene fungerer, kan du bruke kunnskapen på alt du ønsker å forbedre.

Tallene ligger i livets kjerne
Tallene kan avsløre det meste om dine holdninger, ditt hell, ditt velvære, ditt energinivå til forskjellige tider i livet. Ikke minst gir de antydninger om de valgmulighetene du har, og viser hvordan de forskjellige mulighetene kan utfolde seg. Lillian Too sier at å vite hvordan du bruker de tallene som har stor betydning for deg personlig, vil hjelpe deg med å bestemme de gunstigste datoene og tidspunktene for å ta viktige avgjørelser, for eksempel noe så omfattende som å forandre retning i livet.

Ditt innerste vesen i et ensifret tall
Fødsels- og navntallet finner du frem til ved å omdanne fødselsdatoen og bokstavene i navnet til ensifrede tall fra 1 til 9. I boken beskrives alle fødselstallenes ”personlighet”, med iboende evner, muligheter og svakheter. Når du studerer betydningene av fødsels- og navntallene, får du en meget god oversikt over personlighetstrekkene dine og et bilde av hvordan du reagerer på personer og hendelser. Disse tallene gir også indikasjoner på hva som motiverer deg mest – hva som får deg til å fungere og hva som gir glede. Lillian Too er selv et lysende eksempel på en som har klart å utnytte tallene til sin store fordel. For mange år siden lyttet hun til tallenes tale, hoppet av stillingen som administrerende direktør i en bank i Asia og viet seg til sin livsoppgave og store interesse: feng shui. Det er ingen overdrivelse å si at hun har lykkes.

Fødselstallet gir innsikt i personlighet og muligheter
Har du hemmeligheter du ikke engang har avslørt for deg selv ennå? Bruk fødselsdatoen din og finn frem til fødselstallet ditt, som vil gi deg innsikt i hvem du egentlig er. Fødselstallet er en ypperlig målestokk på sterke og svake sider og er det grunnleggende tallet som påvirker deg livet gjennom. Det avdekker de dominerende trekkene i din personlighet og de holdningene som former din atferd. Fødselstallet avdekker hva skjebnen kan bringe, og å kjenne sitt fødselstall er begynnelsen på en reise mot forståelse av sin sanne natur. Når du kjenner fødselstallet, kan du bruke det til å forholde deg til mange forskjellige måter for å tiltrekke deg suksess, god helse og positive muligheter.

Navntallet avslører ditt sanne kall
Navntallet beskriver hva slags type arbeid som stemmer overens med dine naturlige evner og talenter, og utledes fra bokstavene i fornavn og etternavn. Mange har flere forskjellige navn – døpenavn, kallenavn, spesielle navn som bare de nærmeste kjenner til, og navn man har giftet seg til. Hvis du kun har ett navn som alle kjenner deg under og dette også er døpenavnet ditt, har du et meget dominerende navntall.

Hvis du derimot kalles ved forskjellige navn i forskjellige kretser, er det sannsynlig at mer enn ett tall beskriver hvem du er. Personer som har to eller flere navntall, vil oppdage at effekten av hvert av tallene kan bli litt utvannet og at de faktisk viser forskjellige personlighetsmønstre i samvær med de forskjellige gruppene. Det er bare du selv som vet hvilket navn som har den største betydningen, og for hvilket aspekt av livet hvert av navnene har størst gjenklang. Navntallet viser hva du faktisk er i stand til å oppnå. Det avdekker mer eller mindre skjulte talenter og gir en mulighet til videreutvikling. Fra å være bare ganske god til noe, kan man utrustet med kunnskap om tallene få en viten om seg selv som gjør tilværelsen helt fantastisk. Når du engasjerer deg i noe som gir gjenklang med navntallet, betyr det at den energien du skaper når du utfører ditt arbeid vil blande seg med energien som er forbundet med navnet på en helt unik måte – det oppstår en sterk forbindelse med energi på et usynlig kosmisk nivå.


8 – det største lykketallet i vår tid
Ifølge Lillian Too befinner du deg nå i det som kalles periode 8, en tidsperiode som startet 4. februar 2004 og varer frem til 4. februar 2024. I denne perioden er tallet 8 både et lykketall og et meget sterkt tall generelt sett. Det betyr at den iboende kraften i tallet 8 nå har nådd sitt toppunkt, og at 8 ikke bare bringer stort hell, men at det også fjerner hindringer for dem som vet hvordan de skal aktivere tallets nærvær og energi. Hvis fødselstallet eller navntallet ditt er 8, vil det vekke ekstra sterk gjenklang i din personlige energi.

Jeg vil bare advare om at man kan bli ganske så engasjert av å lese Lillian Toos nyeste bok. Selv har jeg regnet ut fødsels- og navntall, jeg har avdekket mine gunstige retninger og vet hvilke jeg må behandle med den ytterste respekt og aldri vende ryggen, jeg vet hvilke små remedier som tar knekken på ubehageligheter og har satt et par av dem i drift, så nå venter jeg bare på hell og lykke av de helt store dimensjoner

Til toppen

Om forfatter Lillian Too

Lillian Too er verdens mestselgende feng shui-forfatter. I tillegg til å skrive bøker som går i millionopplag over hele verden, driver hun sitt eget forlag, butikkjeden Feng Shui World og bladet med samme navn. Som økonom og Asias første kvinnelige banksjef er hun også en etterspurt foredragsholder for næringslivet. Hun har utgitt en lang rekke bøker om feng shui, blant annet Mer energi med feng shui og Skap magi med feng shui.

Til toppen