Fjernhealing (Innbundet)

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 288
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Distant Healing Handbook
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788202305581
Omtale Fjernhealing

Fjernhealing er å fininnstille deg på healingkilden

Enten du er fullbefaren healer eller tror du ikke har healerevner, vil du ha stor glede av Fjernehealing. Kan du heale, vil du få ny inspirasjon og ganske sikkert lære et par nye grep. Er du nybegynner, lærer du å hente frem healingevnene dine og sende healing til alle tobente og firbente du er glad i og til konfliktfylte steder og situasjoner.

Kari Kahrs
Jack Angelos vei inn i healingens verden begynte med intuitiv fjernhealing. Underveis førte han journal over arbeidet sitt og bygde opp en nyttig erfaringsdatabase. Dette ga ham et ypperlig grunnlag og en god forståelse da han etter hvert begynte å arbeide bevisst med sine helbredende hender.

Interessen for naturens verden førte ham til mange urbefolkninger og deres healingmetoder, spesielt har han lært mye av indianere i USA. Han hadde ikke anledning til å samarbeide med dem mer enn i noen få dager av gangen, men oppdaget snart at de overførte videre opplæring over avstand. Det hendte han våknet om natten og måtte gripe penn og papir for å skrive ned informasjon og opplæring han hadde mottatt mens han sov. Fjernehealing bygger på Angelos årelange erfaring fra kursvirksomhet og på den kunnskapen han har tilegnet seg i møte med innfødte sjamaner.
 
Subtile energier
Jack Angelo har vært bevisst på de subtile energiene så lenge han kan huske. Av og til kunne han se dem, men som regel fornemmet han dem på andre måter. For eksempel kunne han se energiene i form av lys omkring mennesker. Når de var sinte eller ulykkelige, ble lyset skremmende mørkt. Når han satt sammen med gamle mennesker, prikket det av og til i hendene hans, eller de ble varme.

For ham var denne formen for bevissthet ganske normal, og han regnet med at alle andre hadde det på samme måten. Da han vokste opp, forsto han at det ikke var slik, men han oppdaget også at vi alle har i oss denne naturlige evnen til å fornemme subtile energier, selv om vi ikke bruker den.
 
De subtile energiene omfatter også healingenergiene. Da Angelo selv oppsøkte en healer, ble det et møte som skulle forandre livet hans. Han var en nysgjerrig pasient, healeren gjorde sitt beste for å svare på alle spørsmålene han stilte og forsikret Angelo om at han kom til å gjøre sine egne oppdagelser. Dette ledet ham inn på området healing og energimedisin.
 
Hva er egentlig fjernhealing?
”En energi som kommer fra den universelle kilden til all energi,” sier Angelo. Energien har dermed sin opprinnelse utenfor det fysiske planets rammer for tid og rom og styres derfor ikke av fysiske lover før den kommer inn på dette planet. Upåvirket av de fysiske lovene kan energien på et øyeblikk forflytte seg fra én person til andre personer, dyr, landskap og situasjoner som befinner seg på en hvilken som helst avstand fra den som kanaliserer energien.
 
Fjernhealingprosessen starter på det åndelige planet. Herfra forflytter den seg ”nedover” til de andre eksistensplanene. Det betyr at energien av og til når frem til det fysiske med det samme og skaper forandring, men i enkelte tilfeller vil det først være behov for den healende energien på et subtilt plan (for eksempel det mentale planet). Da vil det ta lengre tid før man ser forandringer i det fysiske. Dette avhenger av årsaken til problemet, hvor sjelen befinner seg på sin reise, og hvor rede personen som skal motta healingenergien er. Når sjelen bestemmer seg for å rydde opp i ubalanser som er blitt skapt i det nåværende livet eller i tidligere liv, vil faktorene i loven om årsak og virkning påvirke den energimessige situasjonen.
 
Healingtrekant
Angelo forteller at når vi utformer en healingintensjon, for eksempel et ønske om å sende generell healing til en vi er glad i, oppretter vi en energimessig forbindelse med denne personen. Dette åpner i sin tur forbindelsen mellom mottakeren og kilden. Angelo kaller det en healingtrekant. Det dannes en bro mellom det åndelige nivået der healingenergien har sin opprinnelse og det fysiske nivået innenfor tid og rom der det er behov for healingen.

Mottakeren i healingtrekanten er den personen, det dyret, det stedet eller den situasjonen vi ønsker å arbeide med. Når vi oppretter forbindelse med mottakeren, aktiveres forbindelsen mellom mottakeren og kilden. Når vi oppretter en healingtrekant, overvinnes alle avstander, for healingenergien har kraft til å forflytte seg både utenfor og innenfor grensene for tid og rom.
 
Enkle øvelser vekker healingevnen
Ved hjelp av bokens mer enn 60 øvelser lærer vi å rense vårt eget energifelt, å balansere oss og styrke oss, i tillegg til å øke vår følsomhet og vekke slumrende healingevner til live. Dette er første del av prosessen med å fininnstille seg på kilden for healingenergien. Det er en fininnstilling som handler om å få jeget på linje med vårt høyere selv og de subtile energiene. Hvor god denne forbindelsen er, vil avgjøre kvaliteten på den energien vi aktiverer og kanaliserer.
 
Mye av den energien som vi mennesker sender ut er skapt av det vi tenker og er derfor ganske tung. Noe av denne energien befinner seg i det universelle energifeltet som alltid omgir oss, noe tiltrekker vi oss fra andre mennesker, noe overføres til oss via andres tanker. Vi er omgitt av og tiltrekker oss livets energier fra bygninger og gjenstander, situasjoner og mennesker vi møter. Derfor, sier Angelo, er en viktig forberedelse til arbeidet som fjernhealer å rense, balansere og styrke vårt eget energifelt. Dette energifeltet forandrer seg etter hvert som livserfaringene våre forandrer seg, øyeblikk for øyeblikk, og det er i dette varierende energifeltet fjernhealing foregår.
 
Innstill deg på kilden
Kanskje har du allerede sendt tanker og bønner om healing til mennesker og dyr, til miljøet eller til bestemte situasjoner uten at du har tenkt på det som fjernhealing. Forfatteren mener at dette er et instinkt vi alle har. Når vi arbeider mer bevisst med fjernhealing, forsterkes denne enkle impulsen med kraften som ligger i den åndelige intensjonen. Da blir fjernhealeren i stand til både å kanalisere og overføre helbredende energier. Boken forklarer grundig hvordan dette fungerer, hvordan man gjør det, hva som skjer under prosessen, og hvilke ulike måter man kan bruke fjernhealing på. Det kan handle om alt fra jobben til forhold, venner og familie, til kjæledyr og hjemmet, miljøet og samfunnsmessige og globale problemer.
 
Når du har arbeidet deg gjennom øvelsene i Fjernhealing, skal du kunne fornemme ditt eget energifelt og sende healing til mennesker hvor som helst i verden, til miljøet, planter og dyr, sende lys til problemsteder og katastrofeområder over hele kloden og – ikke minst – spre ubetinget kjærlighet og healing i hverdagslivet.

Boken er lettlest, og det er interessant å kjenne utviklingen på egen kropp – kanskje også få hyggelige tilbakemeldinger fra personer man sender healing til. Er du opptatt av enkle og effektive helbredelsesmetoder, vil du ha stor glede av Fjernhealing!

Til toppen

Flere bøker av Jack Angelo:

Om forfatter Jack Angelo

Jack Angelo er healer, forfatter og lærer med mer enn 25 års erfaring innenfor subtil energimedisin og åndelighet. Han begynte sitt virke som healer ved å sende healing intuitivt til andre. Senere har han utviklet en omfattende fjernhealingmetode som er basert på hans egen forskning og arbeid med enkeltpersoner og grupper i Storbritannia og andre land, blant annet med indianske medisinlærere. Han holder foredrag og arrangerer kurs for helsepersonell, healere og privatpersoner, og han har skrevet flere bøker, blant annet Healing, som er oversatt til 15 språk.
www.jackangelo.com

Til toppen