Følelser og fornuft av Mats Uldal (Lydbok MP3-CD)

Følelser og fornuft (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Uldal, Mats
Spilletid: 7:04
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 389.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202336905
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Følelser og fornuft

Tankefeltteknikk (TFT) bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Metoden hjelper blant annet mot fobier, traumer, angst, søvnvansker, eksamensnerver, tannlegeskrekk og smerter generelt. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente, uønskede bivirkninger.

Til toppen

Andre utgaver

Følelser og fornuft
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Om forfatter Mats Uldal

Mats Uldal brakte metoden om tankefeltterapi til Norge i 1997

Han hadde i mange år spesialisert seg innen området idrettspsykologi og hadde jobbet som mental trener innen topp-og breddeidrett samt næringslivet i ca 25 år. I april 1997 kom han over en annonse i Psychology Today med overskriften The 5 minute phobia cure! I løpet av noen uker hadde han skaffet seg alt tilgjengelig materiale om metoden, lest det og var begynt å prøve det ut på venner og bekjente. Det tok ca 2 år før han helt og fullt klarte å tro på at det de menneskene han hjalp fortalte faktisk stemte. Idag har han behandlet mer enn 5000 mennesker i 9 land.

I tillegg til sin egen behandlingsvirksomhet, driver han også en skole som sertifiserer tankefeltterapeuter. Mats Uldal International School of TFT (MUIS) har utdannet ca 1000 terapeuter i Norge samt ca 300 terapeuter i Sverige og Danmark pr 1/9-10, og er med dette den skolen i Europa som har utdannet flest tankefeltterapeuter.

Mats Uldal International School of TFT (MUIS) er godkjent av NLH (Norges Landsforbund av Homøopraktikere), som igjen er blitt utøverorganisasjon til Registerordningen av Helsedirektoratet. Via MUIS og NLH kan terapeuter bli helserelatert personell med beskyttet tittel 'Reg. Tankefeltterapeut MNLH'. Forutsetningen er at man gjennomfører et 50-timers kurs med VEKS-fag. Dette gir også rett til mva-fritak.

I februar 2011 startet en TV-serie på TVNorge hvor Uldal behandler 18 personer med ulike problemer/lidelser - 3 personer pr. episode.

Til toppen