Forhøy din frekvens (Heftet)

111 øvelser som styrker din åndelige forbindelse

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Vi har et valg når det gjelder hva slags energi vi utstråler. Kyle Grays mediale metoder gir deg et kraftfullt energetisk løft, tilgang til en høyere frekvens, der gleden, kjærligheten og miraklene venter.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Raise Your Vibration
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202565954
Omtale Forhøy din frekvens

Hev frekvensen og bli belønnet med mirakler!

Kyle blir ofte spurt hvordan han er blitt så oversanselig, og – ikke minst – hvordan han klarer å bevare sin optimistiske natur. Han har ett svar: daglig åndelig praksis. Kyles lesere, publikum og seminardeltakere spør alltid hvilke bøker, virkemidler, kortstokker og krystaller som fungerer best for å styrke den åndelig forbindelsen. Det finnes ingen quick fix eller snarveier, sier Kyle, den som ønsker en dyp og meningsfylt åndelig forbindelse, er nødt til å jobbe med saken.

Av Kari Kahrs

En daglig åndelig praksis er det samme som å fylle sinnet med positive ønsker og intensjoner og vende tilbake til dem i løpet av dagen for å påminne seg selv om dem og ta imot eventuell indre veiledning. En daglig åndelig praksis vil etter hvert heve vibrasjonene våre, og vi vil utstråle en lett, lys og glad energi som er essensielt for å kunne tiltrekke oss (manifestere) det gode og fredfylte livet vi alle ønsker – og fortjener.

 

Sammenligninger og bedømmelser

Vi lever i en verden der det meste måles og bedømmes. Hva vi eier, hvor mye vi tjener, hvordan vi ser ut … vi vurderer og sammenligner. Vi opplever oss aldri gode nok, det er alltid noen som vi mener har mer, kan mer, ser bedre ut osv. Slike tanker, sier Kyle, kan komme til å forme vår indre historie, en historie som forteller oss at vi ikke er bra nok og ikke fortjener bedre. Du fortjener mirakler i livet ditt ganske enkelt fordi du eksisterer, sier Kyle, og du er også i stand til å skape dem. Et mirakel er ganske enkelt en forandring i oppfattelsen, en forandring i måten vi tenker på, som etter hvert vil utgjøre en forandring i måten vi handler på. Det er ikke nødvendigvis snakk om dramatiske ytre hendelser – det kan like gjerne være en subtil indre forandring som skaper en fornemmelse av helhet og rikdom. Ingen mirakler er større eller mindre enn andre. En endret tenkemåte er ikke et større mirakel enn tilsynekomsten av en hellig mester.

 

Kyle har erfart at de som følger i hans fotspor og hever vibrasjonene sine ved hjelp av hans enkle, daglige tankeprosesser og øvelser, skaper rom for mirakler i livet sitt. De åpner seg for å ta imot universets kjærlighet og støtte. Når en daglig åndelig praksis er blitt en vane, sier Kyle, vil vi automatisk bli påminnet om at vi fortjener å bli støttet og få hjelp når vi måtte ha behov for det, og at vi fortjener mirakler.

 

Alt er energi

Alt i universet – også du – er skapt av vibrerende energi. I dette øyeblikk beveger energi seg gjennom hver eneste celle i kroppen din, gjennom hvert eneste atom i luften du puster inn. Energi er levende. Den er her, og den er nå. Vi er energi, og energien forener oss med alt som har vært, er og som noensinne kommer til å bli.

 

Universet vi lever i, reagerer på våre vibrasjoner. Det er som om verden omkring oss er et eneste stort speil som reflekterer hver eneste tanke vi noensinne har tenkt, hver eneste følelse vi noensinne har følt, og hver eneste handling vi noensinne har begått. Vår ytre verden er en kjempemessig gjenspeiling av våre indre trossystemer. Det allmektige universet ønsker at vi skal bli realisert på alle tenkelige måter, men det respekterer vår frie vilje. Kyle forstår det slik at vi blir sendt til jorden for å oppleve et godt liv, men at vi også må velge det. Det er derfor han er opptatt av at vi må heve vibrasjonene våre. Da vil vår ytre verden begynne å gjenspeile de kjærlighetsfulle følelsene vi rendyrker i vårt indre, og vi vil etter hvert kunne leve et liv som går utenpå våre villeste drømmer. Selv må han kunne sies å være et godt eksempel på hva som er mulig å oppnå gjennom vedvarende åndelig praksis.

 

Intensjon og tiltrekning

«Inni deg finnes en veldig kraft; evnen til å nå dine drømmer og skape mirakler i livet ditt. Alt du gjør og alt du sier, stråler ut fra deg her og nå og bereder veien videre. Du er en ubegrenset skapning, du svever i et univers som er fylt med, ja dirrer av, energi. Den er hos deg og i deg nå; du har alltid universet i ryggen. Du kommuniserer med denne energien via dine intensjoner eller ønsker, og intensjonens eller ønskets kraft er fantastisk! Den fungerer alltid, også når vi ikke er klar over det. Alt vi sier og alt vi gjør er i bunn og grunn et ønske, en intensjon. Kyle gløder når han forklarer hva som er mulig når vi pleier kontakten med universet gjennom våre intensjoner.

 

Men livet byr på både opp- og nedturer. Innimellom kan det være fort gjort å glemme at vi eier en stor indre kraft, og at vi er i stand til å skape forbløffende hendelser. Et fantastisk virkemiddel som har vært til stor nytte for Kyle, er å gi beskjed til universet når han føler at noe han tildeles også er i harmoni med det han ønsker å motta. Når noe skjer som han gjerne kunne tenke seg å motta mer av, sier han: «Ja, univers, det er dette jeg snakker om – det er nøyaktig denne typen hendelse jeg liker, og som jeg er åpen for å ta imot!» Den samme metoden benytter han hvis det skulle skje noe som ikke er i overensstemmelse med det han ønsker. Da sier han: «Jeg er takknemlig for det jeg har lært av denne hendelsen, men nå velger jeg å rense auraen min for alle de tankene og ønskene som har skapt dette. Jeg velger å oppleve kjærlighetsfulle og oppbyggende hendelser i livet mitt.» Så enkelt og – ifølge ham selv – så effektivt.

 

Mirakelsinn vs tvilsinn

Redd for å gjøre noe galt når du ønsker deg noe? Frykt ikke. Det eneste du kan gjøre feil, sier Kyle, er å tvile og bli engstelig. Dette kan du overvinne ved å henvende deg til mirakelsinnet ditt, som han kaller det. Mirakelsinnet er den delen av deg som trer inn i mulighetenes ubegrensede rom der alt kan skje, uansett omfang eller sannsynlighet eller hvor forbløffende det ville ha vært om det faktisk skjedde. Mirakelsinnet er fantastisk – det er fylt av tillit, innimellom også av forventinger, men det er også en måte å tenke på som handler om å dele, stå til tjeneste og engasjere seg. Det handler ikke om materialisme. Det dreier seg mer om å glede seg over det gode i livet samtidig som vi er åpne for at alt kan skje. Når vi tenker «mirakuløst», sier Kyle, har vi tillit til at tankene våre, energien og evnen vår til å harmonisere oss med universet alltid vil frembringe de mest fantastiske forandringer i livet, selv når noe ikke går slik vi selv har planlagt. Mirakelsinnet overvinner tvils- og fryktsinnet – det er den delen av oss som hviler i visshet om at forbløffende forandringer kan skje når som helst. Det er bare å kaste seg ut i Kyle Grays 111 trinn til høye vibrasjoner med påfølgende mirakler!

Til toppen

Andre utgaver

Forhøy din frekvens
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Kyle Gray:

  • Lyskriger

    Den som kjenner seg kallet til å utgjøre en forskjell i verden, er en lysarbeider. Den som velger å følge kallet, er en lyskriger.

    Heftet
Utdrag

Det er du som skaper din verden. Alt det du tenker, føler og gir uttrykk for, beveger seg bokstavelig talt ut i universet og skaper veien for deg. En tanke er som den krusningen som oppstår når vi kaster en stein ut i vannet – den beveger seg utover og bort fra deg, den skaper bevegelse og forandringer i det feltet som omgir deg.

 

Tankene dine skaper bølger i livet ditt. På samme måte som en krusning beveger seg ut med tidevannet og kommer tilbake i en bølge, kommer også tankene dine tilbake til deg. Derfor er det viktig at vi velger tanker som fungerer for oss, ikke mot oss.

 

Vi vet at det vi tenker, er et uttrykk for følelsene våre, og vi vet at når vi tenker på noe vi liker, oppstår det gode følelser i oss. Vi vet også hvordan det er å være plaget av noe fra fortiden. Hvis vi fortsetter å tenke på det, kan vi bli ledet inn i dyp fortvilelse.

 

Å heve vibrasjonene våre innebærer at vi erstatter de gamle tankene vi tenker om oss selv og livet vårt, med bedre tanker. Når vi forandrer tankene våre, forandrer vi vår verden.

 

Det var fra Louise Hay jeg først hørte om at vi kan forandre tankene våre. Hun var en av de første åndelige forfatterne jeg leste, og jeg falt for henne umiddelbart. I sitt arbeid for forvandling av livssituasjon hjelper Louise oss med å erkjenne at vi bokstavelig talt skriver vår egen historie – vi kan velge å tenke kjærlighetsfulle tanker om livet, eller vi kan velge å stå fast i frykt. I alt vesentlig er det vårt eget valg, og vi vet at det ene vil være bedre enn det andre.

 

For ikke lenge siden holdt jeg et foredrag i Freiburg i Tyskland. En dame ba om veiledning i forbindelse med livet sitt. Hun ville gjerne vite om det var hennes karma å tilbringe resten av livet uten en partner. Hun satt på første rad med sine tre barn – de var i tenårene alle sammen – og da jeg betraktet henne, ble jeg fylt av kjærlighet. Jeg visste umiddelbart hva som hadde skjedd henne – hun var stadig blitt sviktet i livet og i de parforholdene hun hadde hatt. Da jeg innstilte meg på vibrasjonen hennes, forsto jeg at det fantes en ubevisst historie som gjentok seg i sinnet og i tilværelsen hennes: Marion var blitt skilt etter langvarig strid i ekteskapet. Mannen hennes hadde vært utro, og hadde tilbrakt mer tid på "kontoret" enn sammen med Marion og barna deres. Til slutt hadde han sviktet familien sin, som så inderlig hadde ønsket hans kjærlighet og anerkjennelse, og avvisningen hadde begynt å påvirke Marion på et følelsesmessig nivå. Selv om hun sett utenfra var en fantastisk kilde til styrke for familien sin, følte hun seg i sitt indre verdiløs og alene.

 

Da jeg koblet meg på energien hennes, følte jeg at hun fortalte seg selv en historie som var mye mørkere enn sannheten: Hun sa til seg selv at hun ikke var et godt menneske, og at hun måtte ha gjort noe galt. Samtidig følte hun at hun var et offer, og daglig spurte hun seg selv: "Hvorfor skjedde dette meg?" Hun spurte til og med: "Hva har jeg gjort for å fortjene dette?"

 

Jeg fortalte henne på en så diplomatisk måte jeg bare kunne, om de nåværende tankene hennes og den aktuelle situasjonen – og tilføyde at jeg visste nøyaktig hvordan hun kunne forandre dem.

 

Jeg kunne føle at Marions engler holdt henne oppe, og at de sang hennes pris. De ønsket å takke henne for at hun var den lojale, og for at hun satte familien foran seg selv. Jeg sa dette til henne, og fortalte henne også hvor fantastisk hun var som menneske.

 

Deretter oppdaget jeg den tankeprosessen som i siste instans sto mellom Marion og et kjærlighetsfullt og oppbyggende forhold.

 

"I ekteskapet ble du så vant til å bli avvist og såret at du nå forventer det i alle andre forhold," sa jeg til henne. "Det er derfor du ikke manifesterer et forhold i livet ditt – du forventer å bli såret, og du er helt sikker på at du ikke har noe ønske om å bli såret igjen. Dette har dannet en enorm mur omkring hjertet ditt, og den avstenger deg fra den kjærligheten du fortjener. Du skjønner det, min venn, at du fortjener å elske og bli elsket. Du trenger ikke å gjøre noe for at det skal skje, og du trenger ikke å 'arbeide hardt' for at du skal oppnå det. Å oppleve kjærlighet er din guddommelige rett!"

 

Da brøt Marion sammen og ga slipp på mye av den smerten hun hadde skjult i sitt indre. Ved hjelp av klarsynet mitt så jeg en skyggeenergi (som var blitt skapt i sinnet hennes) forlate henne, og at gyllent lys strømmet inn og omga henne. Det var et symbol på at vibrasjonen hennes steg.

 

Marion sa til meg: "Du har helt rett – jeg ønsker meg inderlig et forhold, men jeg har en følelse av at jeg bare kommer til å bli såret igjen, og det høres riktig ut at det fungerer som et hinder. Men jeg er klar til å forandre måten jeg tenker på, og jeg er takknemlig for at du har vist meg hvordan."

 

Å innse hva det er som hindrer oss i å få det livet vi ønsker, er alltid første steg på veien. Det er ikke noe mirakel. Miraklet ligger i den evnen vi har til å forandre måten vi tenker på, og omskrive den indre fortellingen vår. I dette tilfellet måtte Marion erkjenne at hun fortjente kjærlighet, men også at ikke alle var ute etter å såre henne. Hun ble oppmuntret til å innse at hun var en kjærlighetens kraft, og at hun kunne løfte vibrasjonen sin og manifestere det livet hun fortjente.

Til toppen

Om forfatter Kyle Gray

Kyle Gray er en av de yngste og mest ettertraktede engleekspertene i Storbritannia. Han oppdaget sin åndelige kontakt som fireåring, da han kommuniserte med sin avdøde bestemor. Siden den gangen har han vært velsignet med en sterk forbindelse med englene, som har veiledet ham mens han har utviklet sine intuitive evner. Etter at han hadde holdt evnene sine skjult i årevis, ble Kyle kallet til å dele englenes utrolige budskap med resten av verden. I dag vier Kyle livet sitt til å hjelpe andre med å åpne seg for englene gjennom seminarer, foredrag og personlig veiledning. Han har skrevet fem bøker, blant annet Englehviskeren og Tilgivelsens mirakel

www.kylegray.co.uk

Til toppen