Fra mineral til mester (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 181
ISBN/EAN: 7071333021898
Omtale Fra mineral til mester

Reisen til «Livets kilde»

«Vår verden er i drastisk endring når det gjelder åndelig tro og åpenhet.»

Stefan Östgård forsøker å forklare den åndelig utviklingsveien på jorden og hjelpe deg til å se verden og livet i et større perspektiv.

Boken rommer mye spennende tankegods, som at hjertets utvikling ikke bare er bestemmende for den enkeltes livssituasjon, men avgjørende for hele nasjoner: Hvis summen av hjertene til innbyggerne viser en lav frekvens, greier ikke landet å heve sin standard. Hjertevekst må først skje. Forfatteren forklarer hva som må til for at hjertet skal kunne utfolde flere «kronblader» - han ser hjertet vårt som en rose med tolv kronblader.

Om universet som intelligent energi, om den store planen for jorden og vår del i den, om sjelens utvikling og meningen med livet på jorden, om å styrke våre egne frekvenser for å oppnå vitalitet og «går sjelen i møte», om sykdom som hjelp til åndelig utvikling og om å hjelpe jorden til å bli en hellig planet.

Forfatteren ber deg forholde deg til denne boken med hjertet og spørre om det du leser er sant for deg. Han håper imidlertid at den skal gi deg svar på noen av spørsmålene han selv har brukt lang tid på å forsøke å forstå.

Til toppen