Fremtiden er din (Innbundet)

Få et glimt av hva som venter deg, med Future Life Progression

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Future Is Yours
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202389598
Kategori: Selvutvikling
Omtale Fremtiden er din

Ta deg en tur til fremtiden!

Future Life Progression (FLP) er en spennende teknikk som gjør det mulig å reise i tid og utforske årene som ligger foran deg. Og justere hverdagen her og nå.

Metoden er utviklet av det anerkjente britiske mediet Anne Jirsch og omfatter en rekke øvelser som hun grundig beskriver i Fremtiden er din. Metoden er enkel å lære og trygg å benytte. Den er svært populær både blant forfatterens kjendisklienter og folk flest som ønsker å ta aktive grep på så ulike områder som hvordan møte sin sjelefrende og finne varig kjærlighet, velge den karrieren som passer best, avdekke sitt eget livs hensikt, oppdage fremtidige trender i forretningslivet som gjør det mulig å komme i forkant av konkurrentene, samt få et glimt av hvordan vår verden kommer til å fremstå om 20, 50 eller 100 år.

Enkelt og morsomt!
Visualieringsteknikkene i boken hjelper deg til å utvikle evnen til å «forflytte» deg inn i tiden som ligger foran deg. Forfatteren er den første til å innrømme at det høres utrolig ut, men hun  hevder at FLP gjør dette mulig, at metoden faktisk fungerer og at den attpåtil er rask og enkel å lære. Hun har benyttet FLP hver eneste dag i over seks år sammen med klientene sine, som omfatter alt fra husmødre til filmregissører.

Selvsagt bruker hun metoden også på seg selv, og hun kan fortelle at den har forandret livet hennes totalt. Nå vet hun hva hun bør foreta seg til enhver tid og hvem hun bør omgås. Noe hun opplever som enda mer fantastisk, er at det hun har sett som ligger mange år inn i fremtiden er blitt trukket til henne mye raskere enn hun hadde forventet, i enkelte tilfeller bare i løpet av noen dager etter at hun benyttet FLP for å granske et bestemt aspekt av fremtiden. Det samme ønsker hun at du skal oppleve, og det er derfor hun har skrevet Fremtiden er din.

Hun er overbevist om at vi ved å utføre øvelsene vil bli i stand til å ta de rette avgjørelsene i vanskelige situasjoner, i alt fra kjærlighet og arbeidsliv til økonomi. Og for dem som måtte lure på hvorfor de vandrer på jorden: Ved hjelp av FLP kan vi også finne vår sjels hensikt. Om ikke du tror på et liv etter døden, gjør i hvert fall sjelen din det, sier hun, som naturligvis har avdekket sitt eget livs hensikt – den høyere meningen med at hun har valgt det spesielle livet hun lever nå. Hun mener at en slik avklaring vil gi tilfredshet og ro, og at det vil være en hjelp i vår videre åndelige utvikling.

La fremtiden komme til deg
Den store fordelen ved å se inn i fremtiden ved hjelp av FLP, sier Anne Jirsch, er at vi blir bedre informert og dermed kan ta bedre livsvalg. Vi trenger ikke lenger å kaste bort tid på å prøve og feile, vi kan bringe det vi ønsker til oss nå. Det er ikke nødvendig å vente i årevis på det vi mener må til for å leve et tilfredsstillende liv og oppnå den åndelige veksten vi ønsker. Ved å se hva fremtiden bringer, vil vi se hva vi bør foreta oss her og nå, hvem vi bør omgås, hvem vi kan stole på og hvem som kan komme til å svikte oss. Vi kan velge det som er bra for oss og unngå fallgruvene.

Med FLP trenger vi ikke lide for å lære. Noen vil kanskje si at lidelse er en del av det å vokse og utvikle seg, men Anne Jirsch sier nei, hun er overbevist om at vi lærer raskere når vi ikke lider, når vi slipper å gjennomleve traumatiske personlige forhold og situasjoner over lengre perioder. I løpet av et par uker kan vi finne ut om en person er den rette for oss eller ei. Og vi trenger ikke å bli i en jobb der vi ikke blir verdsatt. I stedet kan vi gå videre og finne ut hvor vi får anledning til å gjøre det beste ut av de evnene og talentene vi måtte ha og være til nytte. Hva i all verden skal vi kunne lære av å bli holdt tilbake? spør hun, som selv benytter FLP jevnlig for å finne ut hvilke områder hun bør konsentrere seg om i arbeidet sitt og hvilke områder hun trygt kan se bort fra.

Bryt plagsomme mønstre
Forfatterens klienter strever som så mange andre med å finne fornuft i følelsene sine og forstå hvorfor de reagerer på bestemte måter. Mange føler at de har stivnet i et mønster, eller at de tiltrekker den samme negative situasjonen om og om igjen. Kanskje kjenner du deg igjen i noen av de mønstrene Anne Jirsch har hjulpet klientene sine med å bli fri fra: Spiseforstyrrelser, økonomiske problemer – alt fra å pådra seg gjeld til å investere i feil type forretningsvirksomhet, manglende besluttsomhet – alltid å utsette gjøremål og aldri være sikker i sine beslutninger, stadig hodepine og uforklarlige helseproblemer, avhengighetsformer som spillegalskap og alkoholisme, manglende evne til å opprette kontakt med andre, en følelse av å være isolert og ensom, å velge feil type partner om og om igjen.

For mange har tilværelsen nærmest ligget i grus når de har oppsøkt Anne Jirsch, men ved hjelp av FLP har de klart å snu situasjonen og kvitte seg med de gjentagende problemene, raskt og smertefritt. Ved å studere fortid, nåtid og fremtid blir vi i stand til å avdekke mønstre som plager oss liv etter liv, sier Anne Jirsch, og når vi blir bevisst på mønstrene, kan vi befri oss fra dem.

Ta rett beslutning
Anne Jirsch har erfart det gang på gang: Under FLP-seansene ser klientene hennes hvordan tilværelsen vil fortone seg hvis de tar en bestemt beslutning. For eksempel har mange sett hvordan livet vil bli hvis de gifter seg med en bestemt partner, takker ja til den forfremmelsen de er blitt tilbudt, kjøper det nedslitte huset de vurderer å investere i. Hun sier at jo mer hun arbeidet med metoden, jo mer innser hun hvilket fantastisk redskap den er for alle som ønsker å ta kontroll over sin egen skjebne og skape den virkeligheten de ønsker. Kanskje fordi FLP fjerner den usikkerheten som kommer av at man ikke kjenner resultatene av sine valg og handlinger før det er for sent.

Alle skaper vi vår egen skjebne, sier Anne Jirsch, som også mener at vi ikke bare har én fremtid, én skjebne. Ved hjelp av FLP blir vi i stand til å se våre alternative fremtider, og vi kan velge den vi mener vil være den beste. Fremtiden er din er spekket med praktiske øvelser som forteller hvordan vi kan benytte FLP for å ta styring på de områdene vi ønsker å få innflytelse over. Ikke bare er fremtiden vår – vi kan selv bestemme hvordan den skal se ut!

Til toppen

Andre utgaver

Fremtiden er din
Bokmål Ebok 2013
Om forfatter Anne Jirsch

Britiske Anne Jirsch er medium, tarotist og metafysisk lærer, og hun opptrer som astrolog i radio og aviser, gir regresjoner til tidligere liv og leder oss til fremtidige liv. Kundekretsen omfatter ledere innenfor industrien, politikere og berømtheter fra filmens, medienes, underholdningsbransjens og idrettens verden. Hun har tidligere skrevet boken Instant Intuition. www.futureprogression.com

Til toppen

Utdrag

Mandy fant sin sjelefrende takket være en telefonhenvendelse jeg fikk fra en journalist som arbeidet for et av de mest populære magasinene for kvinner i Storbritannia. Journalisten ba meg om å finne en forsøksperson slik at hun kunne skrive en artikkel om mitt arbeid med Future Life Progression (FLP). Jeg har en rikholdig kontaktliste, så jeg sendte ut en melding der jeg spurte om noen kunne tenke seg å delta, og e-postene strømmet inn. I det samme jeg hadde trykket på ”send”, kom jeg imidlertid til å tenke på en av klientene mine, Mandy. I årenes løp har jeg lært å lytte til intuisjonen min, til de oversanselige små dyttene, så jeg sendte henne en tekstmelding for å høre om hun var villig til å være forsøkskanin for FLP.

Jeg har kjent Mandy fra hun var barn, og har sett henne vokse opp gjennom livets prøvelser – som hun har fått mer enn sin rimelige del av. Mandy begynte å tro at kjærligheten ville gå henne hus forbi, og hun var bekymret. Hun er slående vakker, smart, og hun har en godt betalt jobb, så hun er burde være et godt parti, men den rette mannen hadde tydeligvis bare ikke krysset hennes vei. Hun hadde hatt ett seriøst forhold til en mann som hadde bedratt henne med en av venninnene hennes. Da hun var ferdig med utdannelsen sin og hadde hjulpet familien sin gjennom en rekke kriser, hadde det gått mange år, og Mandy følte at hun hadde gått glipp av kjærligheten.

Mandy svarte raskt på meldingen min, og til tross for at hun i utgangspunktet var usikker på hvordan FLP fungerte, stolte hun tilstrekkelig på meg og instinktene mine til at hun hadde lyst til å forsøke. Seansen gikk veldig fint. Mandy var en fantastisk forsøksperson, og det tok ikke lange tiden før hun begynte å beskrive seg selv i kjøkkenet sitt der hun vugget en baby – hun visste med sikkerhet at det var hennes barn. Jeg spurte henne om hun hadde en mann, og hun glødet da hun sa: ”Han er høy, mørk og kjekk, akkurat som George Clooney, kledd i blå genser og grå bukser, og han lener seg på arbeidsbenken i kjøkkenet og småprater om hvordan han har hatt det på jobben.” Mandy fortalte videre at han var en toppkvalifisert konsulent.

Etter seansen intervjuet journalisten først Mandy, deretter meg. Tre uker etter seansen, før magasinet kom ut, var Mandy bedt i bryllup, og der dukket nettopp den mannen opp som hun hadde sett under FLP-seansen. I begeistring sendte hun meg en tekstmelding og spurte hva hun skulle gjøre. Jeg svarte at hun ikke skulle gjøre noe som helst, at det bare var å la tingene gå sin gang. Da hadde mannen, som het Sat, allerede fått øye på henne og stilte rett mot henne. De snakket sammen under hele bryllupet og utvekslet telefonnumre og e-postadresser, og i løpet av tre uker hadde de truffet hverandres familier og snakket om en fremtid sammen. Så kom tidsskriftet ut.

Mandy sendte en e-post til Sat på jobben og ba ham om å gå ut og kjøpe Woman’s Own. Hun ga ingen forklaring. En time etter lunsjpausen ringte han henne og sa: ”Jeg visste i samme sekund som jeg så deg at jeg ville gifte meg med deg. Det merkelige er at jeg har på meg akkurat de klærne du beskriver i magasinet fra FLP-seansen din, en blå genser og grå bukser.”

Det var en helt spesiell opplevelse for meg å delta i bryllupet deres. Jeg hadde fått oppleve at Mandy fant drømmemannen sin, og i tillegg hadde jeg fått konkret bevis på at FLP fungerer og er til stor fordel for deltagerne. Artikkelen i magasinet førte til at en strøm av mennesker oppsøkte meg for å forsøke lykken og finne ut om de kunne se hvordan kjærlighetslivet deres ville utvikle seg i fremtiden. Mange ønsket i likhet med Mandy å få vite om de noensinne kom til å møte den rette, mens andre var opptatt av å finne ut om det forholdet de befant seg i, ville vare.

Til toppen