Frisk hud (Innbundet)

din guide til vakker og problemfri hud... hele livet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 150
Forlag: Jungelboken forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299885157
Kategori: Familie og helse
Omtale Frisk hud

Hudproblemer?

Det er ikke forfengelig å være opptatt av huden sin. Blemmer, flekker, kviser, sår etc. på overflaten vitner gjerne om tilstander i kroppens dypere lag. 

Få av oss er helt fornøyde med huden vår. Vi stirrer oss blinde på urenheter, arr, aldringstegn, cellulitter og rynker og gjør alt vi kan for å bli kvitt dem. Hudproblemer er som oftest et indre anliggende, men blir et ytre anliggende, for vi ser jo elendigheten og pøser på med alskens remedier. Noe hjelper, men langt ifra alt. Mange sliter også med alvorligere problemer som skyldes hudsykdommer.

 

Frisk hud er din guide til å berolige problemhud, forebygge hudaldring og slippe fri din indre, friske hud – uansett alder! Lege og hud- og skjønnhetsblogger Rolah O. Lønning har lang erfaring med hudproblemer og gir deg trinn for trinn-oppskrifter på gode hudpleierutiner, ærlige produktanbefalinger og alt du bør vite om ingredienser. Boken har bidrag fra en rekke eksperter, blant annet hudterapeuter og ernæringsfysiologer.

 

Frisk hud lærer deg blant annet å rense huden riktig, bli kvitt kviser og uren hud, unngå 80% av hudaldring, se at mørke ringer under øynene kan forsvinne, bli brun uten å skade huden, se hvordan aluminium påvirker huden, bli kvitt cellulitter, forstå hva som er supermat for huden, ta tiltak mot eksem, psoriasis, rosacea o.l., om sminkens påvirkning på huden, og den gir deg make-up-tips av en proff. For å nevne noe!

Til toppen