Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202336974
Kategori: Mat og drikke
Omtale Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter

Legg om til lavkarbo

Et kosthold basert på færre karbohydrater, nok proteiner og mer fett viser seg gang på gang å være vellykket for de aller fleste når det gjelder å kvitte seg med en lang rekke helseplager.

Lege Sofie Hexeberg og ernæringsterapeut Gunn-Karin Sakariassen deler sine beste lavkarbo-oppskrifter med deg og gir deg alt du trenger for å legge om kostholdet ved hjelp av en velfylt og fristende kokebok som strutter av lettlagde og herlige oppskrifter til alle dagens måltider –  samt på tilbehør som sauser, kaker og desserter.

Fire-ukers kom-i-gang-meny. Lag den beste frokosten uten verken brødskiven eller kornet. Smør din egen herlige lavkarbomatpakke. Lag de beste middagene uten poteter, ris og pasta. Hva er kjekt å ha i kjøkken- og kjøleskap? Hvor mye kan jeg spise? Hva gjør jeg i selskap?

Tusenvis av nordmenn har kjøpt den første boken til Sofie Hexeberg: Frisk med lavkarbo og blitt belønnet med bedre helse og en sykdomsfri hverdag. Nå kan du kose deg med 100 herlige lavkarbo-oppskrifter!

Til toppen

Flere bøker av Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen:

Om forfatter Sofie Hexeberg

Dr.med. Sofie Hexeberg er kostholdsekspert og forfatteren bak salgssuksessen Frisk med lavkarbo. Til daglig driver hun sin egen klinikk. www.drhexeberg.no

Gunn-Karin Sakariassen er ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin (NAN) og arbeider ved Heggeli helhetsmedisin.

Til toppen