Frisk rygg (Innbundet)

mindre smerter, trygt og enkelt

Forfatter:

og

Alexander Øvrebø (Illustratør) Gry G. Thorsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 243
Illustratør: Øvrebø, Alexander og Thorsen, Gry G.
Forlag: Frisk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293428015
Kategori: Familie og helse
Omtale Frisk rygg

Når ryggen sier nei

Da har vi ikke mye å stille opp med. Eller har vi faktisk det?

Alle har vi eller har vi hatt vondt i ryggen. Ryggplager er blant ukebladenes og avisenes faste temaer. Men til tross for lett tilgjengelige tips og råd for øvelser og sittestillinger, har vi fortsatt vondt i ryggen. Hvor kommer plagene fra, og hvorfor forsvinner de ikke? Sitter de i hodet, eller er de «bare uspesifikke»? Uansett svar gjør det like vondt – i ryggen.

 

Frisk rygg lærer deg å ta kontroll over tilbakevendende ryggsmerter. Finn ut hva du gjør riktig og hvilke forbedringer du kan gjøre for å bli frisk raskest mulig. Boken inneholder bidrag fra Skandinavias fremste eksperter innenfor ryggbehandling, smerter, stressmestring, søvn, madrassvalg, styrketrening, bevegelighet, løping og sykling.

 

Teksten er enkel å forstå og fargeillustrasjonene tydelige og forklarende. Forfatterne deler verdifull informasjon på en lang rekke rygg-relaterte områder; du finner for eksempel øvelser ved akutt vondt, løsninger for deg som hater å trene, søvn og hvile, øvelser du bør unngå, kosthold og smerter, MR og operasjon, myter om ryggen og syv faktorer som påvirker ryggen din.

 

Denne boken kommer du simpelthen ikke utenom hvis du er en av de mange som har vondt i ryggen!

Til toppen

Flere bøker av Anders Aasen Berget og Lennart Krohn-Hansen: