Frisk skulder (Innbundet)

mindre smerter, trygt og enkelt

Forfatter:

, og

Alexander Øvrebø (Illustratør) Gry G. Thorsen (Illustratør) Marija Hajster (Illustratør)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 163
Illustratør: Øvrebø, Alexander , Thorsen, Gry G. og Hajster, Marija
Forlag: Frisk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293428039
Kategori: Familie og helse
Omtale Frisk skulder

Stiv skulder?

Gi skulderen en kald skulder!

Men du lurer sikkert på hvordan du skal gjøre det, så lenge skulderen gjør vondt uansett hva du prøver? Gi frisk rygg-, nakke- og nå skulder-teamet Anders Aasen Berget og Lennart Krohn-Hansen en sjanse til å lære deg hva de vet om smerter i skulderen og hvordan du blir kvitt dem! I Frisk skulder har de alliert seg med den erfarne manuellterapeuten Sigbjørn Hjorthaug.

 

Trioen tar et oppgjør med myter du gjerne blir fortalt om skulderen, oppfordrer deg til å sove deg til mindre skuldersmerter og gå å henge deg … frisk! De viser deg øvelser for skadefri styrketrening, hvordan du blir kvitt muskelknuter rundt skulderbladene og resonnerer informativt rundt røntgen, MR, ultralyd og operasjon. Eksperter med spesialkunnskap om ulike skulder-relaterte plager kommenterer også stoffet i boken.

 

Instruktive fargebilder, enkle forklaringer, øvelser som forebygger så vel som lindrer ved akutt vondt – et solid faglig forfatterteam … det er vanskelig å forestille seg en bedre bok om skulderplager enn Frisk skulder!

 

Med denne boken i hånden er dine skuldre i trygge hender!

Til toppen

Flere bøker av Sigbjørn Hjorthaug, Anders Aasen Berget og Lennart Krohn-Hansen: