Gaven (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 190
Forlag: Galileo forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299846424
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Gaven

Mennesket bak masken

En sterk personlighet omgitt av mystikk letter på sløret. På oppfordring fra sine kursdeltakere og mange TV-seere har Lilli Bendriss skrevet en åpenhjertig og ærlig selvbiografi.

Hun forteller om familielykke, økonomiske opp- og nedturer, ekteskapelige konflikter og dyp fortvilelse, og en kreftdiagnose blir starten på hennes åndelige livsvei. Lilli Bendriss beskriver på en levende måte hvordan hun utviklet sine evner og hvordan hun bruker dem i dag. Det er umulig ikke å la seg fascinere av hennes sterke livshistorie som hun greier å formidle på en enkel og jordnær måte.

”Da åpningen kom, var det en så sterk og grensesprengende opplevelse at hele mitt bilde av hvem jeg var forandret seg. Jeg var ikke lenger Lilli, trebarnsmor og kone. Jeg var ikke lenger Lilli, en kunstnerisk og kreativ kvinne. Jeg var ikke lenger den Lilli mennesker rundt meg så meg som. Jeg var essensen av alt jeg var og alt jeg kunne bli.”

Til toppen

Flere bøker av Lilli Bendriss:

Om forfatter Lilli Bendriss

Lilli Bendriss er et medium kjent fra TVNorge i programmet "Åndenes makt". Hun er også forfatter og kurs-/foredragsholder om bevissthetsøkning. Hun har en lidenskap for å hjelpe mennesker å øke sin bevissthet.
www.lillibendriss.com

Til toppen