Gevedi (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 285
Forlag: Exonero forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299831604
Kategori: Romaner
Omtale Gevedi

Kampen mellom lyset og mørket

En seraf i den høyeste engleordenen i Evighetens rike oppdager ved en tilfeldighet at en gang i fremtiden vil lyset være i ferd med å slukkes på Jorden …

Dette er dramatisk og skaper stor forskrekkelse i Evighetens rike. Uten lysets kraft er forbindelsen mellom menneskene og englene fortapt. Serafene iverksetter straks en plan for å forhindre at mørket får fotfeste på Jorden.

 

Erkeengelen Zadchiel blir tilkalt, men det viser seg at engelen trenger bistand i arbeidet mot mørket som brer seg. Zadchiel velger en egnet sjel til den krevende oppgaven. Denne sjelen må søke tilbake til sin opprinnelse på Jorden og til livene mellom jordlivene for å forstå meningen med det den skal utføre. Sjelen må gjenoppleve hendelser i sine tidligere liv for å bli bevisst sin oppgave og være til hjelp i arbeidet med å spre lyset på Jorden. Underveis oppnår sjelen kontakt med skytsengelen Amethyst og alvene i Usynlighetens rike som den får både beskyttelse av og støtte fra. Sjelens navn er Gevedi.

 

Gevedi er en fabel om Jordens utvikling og en sjels livssyklus gjennom 17 000 år.

 

«Tror du på engler, eller har du kanskje som meg møter med dem?» spør Ingunn Brattlid, opprinnelig sykepleier med mastergrad i ledelse, psykodrama og coaching. «Dette er en bok som er skrevet etter inspirasjon gjennom kontakt med min skytsengel. […] «En kveld fikk jeg plutselig se i speilet at det bak meg sto en høy, mørk ‘vakker mann’ med strålende intense øyne …»                                  

 

(om forfatter)

Ingunn Brattlid arbeidet i mange år som leder innenfor kommunal sektor før hun hoppet av og startet sitt eget firma, Exonero, som tilbyr undervisning og kurs innenfor personlig utvikling, ledelse og arbeidsmiljø. Hun er åpen for tilværelsenes åndelige dimensjoner og mener at åndelige verdier også må gjøre seg gjeldende innenfor politikk, bedriftsledelse og næringslivets daglige drift. www.exonero.no

 

Til toppen