Gledesboken (Innbundet)

Forfatter:

Turid Helgesen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 117
Illustratør: Helgesen, Turid
Forlag: Nova
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282810708
Kategori: Selvutvikling
Omtale Gledesboken
Hver dag er full av følelser -ja, hver eneste time har du flere! De spenner fra jublende fryd til den mørkeste fortvilelse. Noen følelser er kun vage fornemmelser, mens andre er så intense at de kan gjøre oss sterke som bjørner! Akkurat nå, mens du har Smilefjes-boken i hånden, er du kanskje nysgjerrig, eller irritert, begeistret, flau -eller forventningsfull? Eller har du den .vanskelig-å-finne-gave-til-en-som-har-alt-følelsen?
Visste du at forskerne har funnet ut hvor i kroppen de ulike følelsene sitter? Eller at fargene påvirker hvordan vi kjenner oss? Denne boken handler om hvorfor har vi så mange følelser, hva de gjør med oss og hvordan du kan få mer moro med de gode følelsene. Gleden kan være veldig kortreist, for du har nøkkelen i deg selv. Det handler om å trene fokus, så bli med på en oppdagelsesreise i følelsene dine gjennom lekende øvelser, forskning, kunst og kuriosa.
Kos deg med boken, eller gi den til en du er glad i.
Lise Askvik (Cand.mag) er journalist, forfatter og programleder i Radio P4, der hun blant annet har feelgood-programmet .Kjærlighet uten grenser" på kveldstid.
De beste følelsene henter Lise hjemme hos familien med ektemannen Espen, sønnen Leo og blandingshunden Bisniss.

Til toppen