Grøt (Innbundet)

på ville veier

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202520977
Kategori: Mat og drikke
Omtale Grøt

Ingen grunn til å gå rundt grøten!

Velg og vrak blant mer enn 70 oppskrifter på kalde og varme grøter.

Flere og flere får øynene og smaksløkene opp for grøten, en av våre eldste matretter. Sunn, næringsrik og enkel å lage – og i vår tid et vell av korn og frø å velge blant! Alle bokens oppskrifter er basert på rene råvarer som havregryn, quinoa, sesamfrø og chiafrø. Du får praktiske råd om bløtlegging og koketid, bruk av vann, melk, mandelmelk og kokosmelk, tips og ideer til strøssel foruten forslag til bruk av rester – som bananbrød, lefser og smoothies. Grøt er også kulturhistorie! Forfatterne presenterer norske grøttradisjoner og gir et innblikk i grøtens betydning fra de tidligste tider, for kostholdet vårt.

 

Hanne Buxrud er frilans matskribent og fotograf. Per Sollerman er fotograf med bakgrunn fra restaurantbransjen. Sunniva Dring er produktutvikler for United Bakeries og frilans matstylist. Ann Kristin Wang er frilans matstylist, kokebokforfatter og meddrifter av Kampen Bistro i Oslo.

Til toppen

Om forfatter Hanne Buxrud

Hanne Buxrud er frilans matskribent og fotograf. Glad i hverdager og tidlige morgener.

Per Sollerman er fotograf med bakgrunn fra restaurantbransjen, med maten, råvarene og menneskene i hovedfokus.

Sunniva Dring er produktutvikler for United Bakeries, frilans matstylist og sykler fort.

Ann Kristin Wang er frilans matstylist, kokebokforfatter og meddriver av Kampen Bistro i Oslo.

Til toppen