Gudinneenergi (Innbundet)

En reise inn i englenes, gudinnenes og de oppstegne mestrenes kraftfylte healingverden

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 272
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Goddesses and Angels
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202289058
Omtale Gudinneenergi

Nærkontakt med alle mellom himmel og jord

Bli med inn i englenes, gudinnenes og de oppstegne mestrenes fantastiske verden! Til delfinene - våre aner? - og til de tapte kontinentene Atlantis og Lemuria. Til nærkontakt med aztekgudinnen Xochiquetzal og til prestinneritualene på hinsidigøya Avalon ...

Kari Kahrs
Doreen Virtue spør, lytter og får svar, og erfaringene hennes bidrar til å avdekke våre egne iboende åndelige evner. Hun er en bemerkelsesverdig personlighet, og hun formidler opplevelser og kunnskap med glød og glede. Søker du åndelig inspirasjon, underholdning og nye ideer, har du mye å glede deg til!

Ingen kontakt? Egoet kan blokkere
Har du det som jeg, virker kanskje tanken på plutselig å skulle stå ansikt til ansikt med overjordiske skapninger, det være seg gudinner eller engler, litt skremmende. Doreen sier at da er det egoet som stiller seg i veien. Hun hevder at egoet nærer seg på frykt og at det derfor ønsker at vi skal være litt redde til enhver tid. Egoet vil helst at vi skal tro at vi ikke har oversanselige evner.

Men, sier hun, egoet er en uvirkelig illusjon, det er som en mørk sky som forsøker å stenge for lyset, og derfor kan det blokkere for oversanselige evner. En ting man kan gjøre for å få egoet ut av veien er å gjøre noe for andre. Da tenker man ikke på seg selv, og dermed er egoet satt ut av spill og englene og gudinnene kan slippe til med sine budskap.

Vannapeteorien
Mens hun svømmer blant delfiner på Hawaii, ser Doreen en mulig forbindelse mellom delfiner, menneskets opprinnelse og Atlantis. Hun blir overbevist om at hun en gang har levd i vann. Hun vil forske og minnes sitt liv under vann og fortelle andre om det hun har sett og opplevd. I sitt innerste vet hun at vi mennesker har et biologisk slektskap med delfiner, og hun slår seg ikke til ro med sin indre viten: I sin stadige jakt på ny kunnskap om mulige sammenhenger søker hun på Internett. Hun forteller at delfinene ledet henne i søkingen etter stoff om temaet, og at hun i løpet av minutter kom over et emne som hun aldri hadde hørt om før: vannapeteorien.

Den går ut på at menneskekroppen har flere likhetstrekk med pattedyr i havet, som for eksempel delfiner, seler og sjøkuer, enn med primater. Ifølge vannapeteorien utviklet menneskekroppen seg da våre forfedre svømte eller vadet flere timer hver dag og fant og spiste mat og grøntfôr som vokste i havet. Det var et sunt kosthold som bidro til at menneskehjernen vokste betraktelig og ble større enn hos primater og skapninger som levde på land.
 
Minner fra Atlantis
Når Doreen Virtue underviser grupper i klarsynthet, opplever hun ofte at mange har dypt rotfestede minner fra korstogene og andre grusomheter der de ble mishandlet eller slått i hjel på grunn av sine åndelige evner. Det fører til at de er redde for å bli drept når de skal gjenoppvekke sin klarsynthet. Hun har oppdaget at når hun fører elevene tilbake til tidligere liv på Atlantis, klarer de å kvitte seg med frykten og smerten. Atlantis fungerte en gang som et rensende og trygt miljø, og ved å gjenoppleve det blir de helbredet for gammel frykt og klarer å åpne for kontakt med det oversanselige uten frykt for forfølgelse.

Doreen forteller at hun var prestinne på Atlantis og at hun blant annet arbeidet med healing på krystallseng. Solens sterke stråler strømmet inn gjennom en åpning i templets tak og ble ledet til et pyramidealter under åpningen. Lyspyramiden sendte lyset til terminerte krystaller som prestinnene holdt over pasientenes chakraer på healingbenker som var skåret ut av hel krystall. I dag finnes tilsvarende behandlingsbenker blant annet på forfatterens hjemsted. Under en behandling på en av disse ble hun møtt av gudinnen Athene da de flimrende lysene bak krystallspissene førte henne rett tilbake til minner fra det tidligere livet i healingtemplene.

Reise tilbake til Atlantis?
Sett deg godt til rette og lukk øynene. Se for deg en delfin. Den er din personlige delfinguide som vil lede deg på reisen tilbake til ditt tidligere liv på Atlantis. Når du er klar, setter du deg på delfinen. En stor, strålende regnbue har akkurat dukket opp foran deg. Velg en av fargestrålene i regnbuen og bruk den som en vei du og delfinen skal reise langs. Du og delfinen seiler nå oppover mot toppen av regnbuen. Mens dere glir nedover mot det veldige blå havet på den andre siden, går dere inn i Atlantis’ tid. Dere er nå på Atlantis. Se på føttene dine og legg merke til om de har forandret seg på noen som helst slags måte. Legg merke til omgivelsene og hvem som befinner seg omkring deg. Legg merke til hvor du er og hva som foregår, legg merke til detaljer og personer. Når du er klar, vender du tilbake til regnbuen sammen med delfinen din. Velg en farge du kan reise langs mens du langsomt vender tilbake til ditt nåværende liv.

Denne øvelsen og mye annet som Doreen Virtue lærer elevene sine, står på trykk i Gudinneenergi. Det er bare å bli med på reisen!

Til toppen

Om forfatter Doreen Virtue

Klarsynte Doreen Virtue, som også er utdannet psykolog, har skrevet flere bestselgere, blant annet Lysarbeiderens vei og Englemedisin.

Hun har utarbeidet en rekke orakelkortstokker og holder foredrag over hele verden i hvordan man hever sitt åndelige bevissthetsnivå.
www.angeltherapy.com

Til toppen

Utdrag

Stammer vi fra delfinene? Mens jeg tumlet omkring med en stim av delfiner, forundret jeg meg over hvor lik kroppen deres var menneskekroppen, både i størrelse og form. Jeg tenkte på noe jeg hadde lest om en vitenskapelig undersøkelse som viste at sjøkuer er mer lik mennesker enn sjimpansene er. Var delfinene våre tapte forfedre?
Mens jeg betraktet dem, så jeg geometriske former som lignet neonfargete stillaser i form av triangler. Energitrianglene omsluttet hver enkelt delfin, og formen fulgte dem mens de svømte. De fleste energitrianglene var elektrisk blå, men noen var røde, rosa og gule. Jeg lurte på om trekantformene var en del av energikomplekset i delfinenes sonarsystem.
Den greske filosofen Platon fremholdt for lenge siden at alt i universet er bygget opp av fem grunnleggende geometriske former, som i dag kalles ”de plantonske legemer”. Alle disse formene består av trekanter. Kunne pyramidene som ble reist blant annet på Atlantis, i Egypt og hos mayaene være til ære for disse kraftfylte formene? Kunne delfinene ha forbindelse med pyramidene?

Til toppen