Guinness World records (Innbundet)

wild things

Forfatter:

og

Tore Sand (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 191
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Guinness World records
Oversatt av: Sand, Tore
ISBN/EAN: 9788241918094
Kategori: Faktabøker
Alder: 8 - 14
Omtale Guinness World records

HELT VILT! Møt dyrerikets superstjerner!

La deg overraske, imponere og sjokkere i denne fantastiske rekordboka for alle dyreelskere! Her møter du de mest hårete, største, raskeste, dødligste og sprøeste dyrerekorder du kan tenke deg! Alt fra snille giganter til livsfarlige insekter, kraftige rovdyr til smarte byttedyr, til gatas dyreliv,de eksotiske og mye, mye mer. Gled deg til en helt vill og fantastisk bok med topp underholdning!

Dyreriket er fullt av fantastiske rekordknusere i alle former og størrelser, fra vennlige kjemper i havene til bitte små kryp som tar livet av millioner. Om det er blodsugende flaggermus, giftige frosker eller ekte "Angry birds" det dreier seg om  - Wild Things setter søkelyset på de merkelige og fascinerende dyrene som har skaffet seg en plass i rekordbøkene. 

Boka inneholder også flotte dyrekart, småkryp som våkner til liv og intervjuer med Sir David Attenborough, Jane Goodall og familien Irwin. Gled deg til denne fantastiske boka om de største, minste, raskeste, sterkeste og merkeligste dyrene på planeten!

 

Til toppen